Q-vention sluit samenwerking met Dutch Green Building Council. De Dutch Green Building Council streeft naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. Duurzaamheid meetbaar maken is een goed middel om die verduurzaming te stimuleren. Dat kan met het duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL.

 

BREEAM-NL maakt duurzaamheidsscore van jouw project inzichtelijk

Door certificering met BREEAM-NL geven we inzicht in de werkelijke prestatie van onze nieuwbouw projecten op duurzaamheid. Hiermee kunnen we aan de markt tonen wat de prestaties zijn van het Q-vention Bouwsysteem. Doordat BREEAM een internationaal erkend keurmerk is, worden de prestaties erkend en door de markt op waarde beoordeeld. Na het verkrijgen van een BREEAM-NL certificaat kunnen wij de vraag beantwoorden: Hoe duurzaam is u project nu eigenlijk?

BREEAM-NL beoordeelt duurzaamheid in de volle breedte

Duurzaamheid draait niet alleen om energie besparen. Net zo min als het draait om gezondheid. BREEAM-NL beoordeelt gebouwen op negen verschillende duurzaamheidscategorieën. Het is daarmee een integraal duurzaamheidskeurmerk.

Een BREEAM-NL project heeft aantoonbaar meer waarde

Certificeren met BREEAM-NL betekent dat wij aantoonbaar kunnen maken dat het gebouwde project daadwerkelijk een duurzaam project is. Duurzame projecten zijn in trek, dit komt onder andere door het goede binnenmilieu en de lagere bouwkosten kosten.

Kunnen wij u helpen?

Stop met zoeken! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de vele mogelijkheden die Q-vention voor u kan betekenen. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of komen met alle plezier naar u toe.

Een woning mag u passen, maatwerk, duurzaam en toch betaalbaar daar gaan wij voor.

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      085-1305888

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This