Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Advies en begeleiding

Omgevingsvergunning, brandveiligheid, subsidies. Bouwbesluit, duurzaamheid, PvE, stedenbouw, exploitatie en onderhoud en noem maar op.

Voor elk bouwgerelateerd advies of een second opinion kunt u bij Q-vention terecht. Misschien zijn er onontdekte kansen of juist moeilijkheden die bijtijds kunnen worden voorzien.

De experts van Q-vention kijken naar uw plan en verwerken de adviezen desgewenst in de engineering.

Second opinion

Dreigt uw bouwplan te stranden? Op zoek naar (financiële) zekerheid?

Soms is een project onvoldoende onderbouwd en heeft u als opdrachtgever twijfels of een volledige en correcte uitvoering van het bouwplan voldoende is gewaarborgd.

Ook kunt u als opdrachtgever vragen hebben over ramingen van een uitvoerende partij bij een prijsaanbieding. In deze gevallen kan een second opinion over de bouw- of investeringskosten uitkomst bieden.

De specialisten van Q-vention voeren second opinions uit op compleetheid, marktconformiteit en technische uitwerking van de bouw- en investeringskosten.

Wilt u een second opinion laten uitvoeren, of eerst een vrijblijvende afspraak maken met een van onze specialisten? Neem contact op met Q-vention, we zijn u graag van dienst!