“Als je kijkt naar de eigenschappen van EPS (polystyreen, maar beter bekend als piepschuim) voor de woningbouw dan is dat een heel goed middel.”, dat zijn de woorden van de bekende Udense architect Tim Robben.“De mate van duurzaamheid, de optimale isolatie, de milieuaspecten en de mogelijkheden van EPS maken het uitermate geschikt voor woningbouwprojecten.”

(foto) De heer en mevrouw van Dijk uit Uden tekenen de overeenkomst voor de uitvoering en bouw van een duurzame woning.

(rechts) De heer en mevrouw van Dijk uit Uden tekenen de overeenkomst voor de uitvoering en bouw van een duurzame woning.

Doelstellingen 2020

Uiteraard kijken ook architecten naar de nieuwste ontwikkelingen om een bijdrage te leveren aan het Nederlandse milieuvraagstuk. Gezamenlijk moeten we de schouders zetten onder het behalen van de doelstellingen van het Energieakkoord 2020.

EPS door goede isolatie bouwmateriaal van de toekomst

“Tim Architecten is dan ook blij met de goede samenwerking met Q-vention. Samen hebben wij voor de familie Van Dijk uit Uden de drempel kunnen verlagen door de keuze voor duurzaam bouwen met EPS. Deze bouwmethode is gunstiger in prijs, terwijl de zeer energiezuinige woning sneller opgeleverd kan worden.”, aldus Robben. Het huis maakt deel uit van het nieuwbouwplan De Gaarden in de gemeente Uden.

Geïnteresseerd in duurzaam bouwen?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem direct contact met ons op via info@q-vention.nl of 06-57571236 voor een vrijblijvende afspraak. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten.

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This