Ben jij op zoek naar nieuwe groeikansen met gegarandeerde winst !

Q-vention 1 Q-vention_UnidekStop met zoeken! Q-vention heeft de voorsprong op het gebied van zeer energiezuinige nieuwbouw (ZEN), met een helder en transparant verdienmodel.

Samenwerken en duurzaamheid. Het zijn de belangrijkste pijlers voor vernieuwing in de bouwsector. Het zijn begrippen die wij als zeer waardevol beschouwen om de gehele bouwketen een nieuwe impuls te geven én om ‘Het Nieuwe Ambacht’ (HNA) binnen de gebouwde omgeving in gang te zetten. Het is geen keus: dit is de toekomst.

 

Q-vention biedt het label om je te onderscheiden!

Q-vention geeft licenties uit aan de N.V. leden die met het Q-castle® bouwsysteem gaan bouwen. Als lid van de N.V. krijg je een sleutel waarmee je kunt inloggen voor de bouwopdrachten in je eigen regio. Let op; deze sleutel is alleen voor leden. Je wordt volledig ondersteund met bouwplannen, constructie berekeningen, uitvoering, training en/of het gilde systeem. Met het Q-castle® bouwsysteem richt Q-vention zich op de woningbouw, zorgvastgoed, en de recreatiesector.

Q-vention zet zich de komende jaren in voor:

Vinkjehet nieuwe ambacht voor nieuwe werkgelegenheid (onze competentie);

Vinkjeduurzame ketensamenwerking (samenwerking is de oplossing);

Vinkjeen bouwen met biobased materialen (onze kwaliteitsgarantie).

Social Return (SROI)

Q-vention vindt het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hun vakkennis bepaalt immers de kwaliteit die Q-vention zijn klanten levert. Daarnaast speelt Social Return (SROI) een steeds belangrijkere rol. Bij diverse projecten maakt Q-vention afspraken met gemeentes over de inzet van mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen werk, Iedereen winst!

Het verhaal achter Q-vention

Wil je zeer energiezuinig bouwen? Zoek je meer informatie over duurzaam bouwen met Q-castle® bouwsysteem? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of bel met Ben 06-57571236 voor een vrijblijvende gesprek.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This