Wij zijn

Q-vention een bijzondere organisatie om voor te werken. Als een van de weinige bedrijven in Nederland leveren we alle diensten rondom ontwerp, detaillering en uitvoering. Daarom zijn wij in staat de meest duurzame projecten geheel in eigen beheer vorm te geven. De combinatie van architectuur, advies, ontwikkeling, levering en onze BENG specialisten en MPG r&d zorgt ervoor dat jij deel uitmaakt van een uitzonderlijk breed team van specialisten met passie voor hun werk.

We werken aan een breed scala van opdrachten. Niet alleen voor de particulier, maar bijvoorbeeld ook voor projectontwikkeling. Van kleinschalig tot zeer omvangrijk, van schetsontwerp tot masterplan, waarbij de focus ligt op maatschappelijke en complexe opgaves om het wonen in Nederland fundamenteel goedkoper te maken en structureel bij te dragen aan de vermindering van het broeikasgas CO2 binnen de gebouwde omgeving. We ontwerpen voor mensen. Daarbij staat een gebouw niet op zichzelf, maar maakt altijd deel uit van de samenleving.

Jij bent

Net afgestudeerd aan de TU of de Academie van Bouwkunst of hebt maximaal twee jaar werkervaring. Je bent nieuwsgierig en hebt een inspirerende kijk op architectuur met een maatschappelijke drive. Je hebt affiniteit met architectuur design of andere complexe opgaves.

Het verhalen en verbeelden is een belangrijk aspect van ons werk. Je kent dan ook alle ins en outs van softwareprogramma’s als AutoCad, 3ds Max, Grasshopper, Rhino, Revit en Adobe Creative Suite. Omdat we internationaal ook actief zijn, beheers je de Engelse taal uitstekend.

Wij bieden

Een stimulerende, informele omgeving waarin je in korte tijd alle aspecten van een ontwerpopgave leert kennen. Je werkt in samenwerking met onze partners en krijgt veel verantwoordelijkheid. Zelfredzaamheid, eigen initiatief en een onderzoekende houding stellen we daarom erg op prijs. Tegelijkertijd houden we van team spirit en bieden we je volop kansen om je te blijven ontwikkelen. Graag zelfs.

Interesse?

Dan zijn wij benieuwd naar jou. Stuur je motivatie met CV en portfolio (bij voorkeur in PDF) naar ben.verstraten@q-vention.nl of wil je eerst nog iets vragen ben ik telefonisch bereikbaar op 06-57571236.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This