Vanwege persoonlijke doorgroei van onze vorige technisch projectleider zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Vaak komt de opdracht binnen als een summier schetsontwerp en wordt er een inventarisatie gemaakt van de te nemen acties. Je twijfelt daarbij geen moment en begint meteen met het uitrekenen van investeringsramingen met de afdeling ontwikkeling of het maken van een uitgebreide bouwkostenberekening naar aanleiding van het binnengekomen uitbestede tekenwerk.

 

Ook lopen meerdere projecten tegelijk onder jouw begeleiding en van deze dynamiek krijg jij energie. De bewaking van kosten, voortgang en kwaliteit ontsnappen niet aan jouw scherpe blik. Net als de planning overigens, waarvoor je samenwerkt met je collega’s van de uitvoering en de projectleiding. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook sterk ontwikkeld. Dat merken de hoofdaannemers, leveranciers, architecten en constructeurs met wie je samenwerkt. Kordaatheid, snelheid, een brede blik en lef: dat is jouw op het lijf geschreven.

Jij hebt…

• een diploma op zak van een bouwkundige hbo-opleiding;
• minstens twee jaar lang ervaring binnen de woningbouw van initiatie tot en met realisatie;
• een pre in handen als je ervaring hebt met LEAN, BIM en Revit .

Jij krijgt…

• een fulltime baan met zicht op een vaste aanstelling;
• de kans om door te groeien binnen deze organisatie met veel verantwoordelijkheid;
• via opleidingen binnen Q-vention alle ruimte om je vaardigheden, zoals je softwareskills, verder te ontwikkelen.

Wij zijn…

Q-vention een bijzondere organisatie om voor te werken. Als een van de weinige bedrijven in Nederland leveren we alle diensten rondom ontwerp, detaillering en uitvoering. Daarom zijn wij in staat de meest duurzame projecten geheel in eigen beheer vorm te geven. De combinatie van architectuur, advies, ontwikkeling, levering en onze BENG specialisten zorgt ervoor dat jij deel uitmaakt van een uitzonderlijk breed team van specialisten met passie voor hun werk. We werken aan een breed scala van opdrachten.

Niet alleen voor de particulier, maar bijvoorbeeld ook voor projectontwikkeling. Van kleinschalig tot zeer omvangrijk, van schetsontwerp tot masterplan, waarbij de focus ligt op maatschappelijke en complexe opgaves om het wonen in Nederland fundamenteel goedkoper te maken en structureel bij te dragen aan de vermindering van het broeikasgas CO2 binnen de gebouwde omgeving. We ontwerpen voor mensen. Daarbij staat een gebouw niet op zichzelf, maar maakt altijd deel uit van de samenleving.

Wij bieden…

Een stimulerende, informele omgeving waarin je in korte tijd alle aspecten van een ontwerpopgave leert kennen. Je werkt in samenwerking met onze partners en krijgt veel verantwoordelijkheid. Zelfredzaamheid, eigen initiatief en een onderzoekende houding stellen we daarom erg op prijs. Tegelijkertijd houden we van team spirit en bieden we je volop kansen om je te blijven ontwikkelen. Graag zelfs.

Interesse?

Dan zijn wij benieuwd naar jou. Stuur je motivatie met CV en portfolio (bij voorkeur in PDF) naar ben.verstraten@q-vention.nl of wil je eerst nog iets vragen ben ik telefonisch bereikbaar op 085-1305888.

 

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This
× Hoe kan ik je helpen?