Wat-is-Ecologisch-Bouwen1Een staaltje sociaal vakmanschap betekent bij Q-vention werken op basis van gelijkwaardig samenspel met klanten en partners.

Nelson Mandela zei ooit: “It always seems impossible until it’s done!”. Bij Q-vention geloven we ook in de kracht van doen, daarom maken wij ruimte voor vernieuwing in de bouw die is gebaseerd op het EPS bouwsysteem.

 

Want bij Q-vention is bouwen geen doel op zich, maar een manier om bij te dragen aan een leefbare samenleving. Daarom kiest Q-vention bewust voor partners die voortdurend onderzoeken en afwegen van mogelijkheden, want we leven ten slotte in een snel veranderende wereld.

Interesse in duurzaam bouwen?

Stop met zoeken! Neem contact op via info@q-vention.nl Bouwen doe je tenslotte samen!

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This