EPS geisoleerde gevelDe komende jaren zal het aantal ouderen in Nederland fors toenemen. Hierdoor zal er meer vraag ontstaan naar kleinschalige beschermde woonvormen. Woonvormen die niet ontwikkeld zijn vanuit de regelgeving, maar optimaal gericht zijn op de kwaliteit van leven. Q-vention ontwikkelt en bouwt kleinschalige woonvormen met het EPS Energiebouw systeem. Mogelijkheden zijn er voor zowel de na-isolatie van bestaand vastgoed als nieuwbouw.

 

EPS Energiebouwsysteem biedt een nieuwe en innovatieve mogelijkheid. Deze mogelijkheid bied naast goede isolatie ook een sociale kant. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken met dit nieuwe product/dienst waardoor u naast CO2 en energie reductie ook deze mensen helpt.

Het product is een kant en klaar geïsoleerde muur, het kan gebruikt worden voor bestaande en voor nieuwbouw. De muur kan worden afgewerkt met steen strips, stucwerk of gevelbekleding, dus u kunt naast het isoleren van uw muur ook het aanzicht van uw woning bepalen.

Wilt u meer weten over dit product en de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, en we laten u graag de mogelijkheden zien.

Q-vention
Vluchtoord 30
5406 XP Uden

T 06-57571236
E info@q-vention.nl

 

Over 

Q-vention ontwikkelt huizen – maar geen doorsnee huizen. Q-vention heeft een betaalbaar en circulair bouwsysteem ontwikkeld waarmee wij woningen zonder gasaansluiting bouwen en waarin alle installaties elektrisch zijn. En dat betekend voor u een zeer comfortabele, energiepositieve woning met een gezond binnenklimaat!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This