EPS BouwDoor een woning te bouwen met het EPS bouwsysteem is deze meteen goed geisoleerd en zijn eigen energie levert zonder dat deze woning in aanschaf niet duurder is dan een traditionele woning. Q-vention EPS Bouw biedt bewoners lagere woonlasten en meer comfort. Sterker nog door de goede isolatie heeft u helemaal geen energielasten. De woning heeft dan bijna geen energie meer nodig en met innovatie ontwikkelingen zelfs nul op de meter.

Het EPS bouwsysteem is het resultaat van innovatie in het bouwproces en de isolatie als bouwmateriaal. Uitgangspunt is dat de woning 15 tot 20 % goedkoper is dan een traditionele nieuwbouwwoning.

Daarnaast is EPS eenvoudig te bouwen, licht en bovenal een goede isolatie waardoor een EPC van 0,0 eenvoudig bereikbaar is.

De woonlasten kunnen daarmee erg laag worden, zeker als men deze vergelijkt met die van een woning gebouwd volgens de huidige EPC-eis.

Gezond bouwen

Door gebruik van EPS blokken als bouwmateriaal wordt de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot, doordat de blokken licht zijn wordt het gezondheidsgevaar voor de bouwvakker tot het minium beperkt.

Toepassingen

Het EPS bouwsysteem van Q-vention kan voor alle soorten bouw projecten gebruikt worden: woningen, zorgvastgoed, recreatiebouw, bedrijfsgebouwen en scholen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Geïnteresseerd in de duurzame woning van Q-vention?

Is uw interesse in de duurzame woningen gewekt? Bent u op zoek naar een partner in het bouwen of isoleren van u woning en wilt u weten wat Q-vention voor u kan betekenen? U kunt contact opnemen met Ben Verstraten via info@q-vention.nl of bellen naar 06-57571236 . Wij helpen u graag verder.

 

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This