B&B De PastorieGastheer Herman en gastvrouw Willemien Janssen van horecagelegenheid ‘De Pastorie’ in Zeeland (NB) hebben Q-vention opdracht gegeven voor de uitwerking en realisatie van een sfeervolle accommodatie.
Hier zal de duurzame reiziger de beleving proeven van een Bed & Breakfast, die bij uitstek een duurzame vorm van verblijfsrecreatie aanbiedt.

 

Duurzaam bouwen is verantwoord vooruitzien

Het restaurantgedeelte op de begane grond is inmiddels volop in gebruik. Nu volgt stap twee! Op de eerste verdieping komen vier grote kamers met douche en toilet en op de tweede etage grote groeps- of familiekamers. Verder komen in het Koetshuis een workshopruimte met een winkeltje voor streekproducten.

Samen investeren in duurzaam bouwen

Door de samenwerking tussen De Pastorie en Q-vention wordt niet alleen ontwikkeld vanuit de locatie, maar juist vanuit het klantperspectief. Herman: “Wij streven naast de praktische zaken voor onze gasten ook naar voor allerlei duurzame en milieuvriendelijke maatregelen.” Als voorbeelden noemt hij:
• Milieuvriendelijke handzeepjes en shampoos
• Gebruik van energiezuinige apparaten
• Energiezuinige LED-verlichting
• Brandblussers gevuld met ECO-foam
• WTW Instalaties

Balans tussen duurzaam ondernemen en comfort

Kortom: ‘De Pastorie’ wordt een Bed & Breakfast met een maatschappelijk verantwoorde benadering voor duurzaam ondernemen en een energieneutraal verblijf. De opdrachtgevers Herman en Willemien hebben hiermee de concrete stap gezet naar een duurzame verblijfsaccommodatie waar ‘De Pastorie’ zelf de beleving blijft!

Geïnteresseerd in duurzaam bouwen?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem direct contact met ons op via info@q-vention.nlof telefoonnummer 06- 57 57 12 36 voor een vrijblijvende afspraak. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten.

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This