Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Q-vention is participant van de DGBC

Q-vention sluit samenwerking met Dutch Green Building Council. De Dutch Green Building Council streeft naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. Duurzaamheid meetbaar maken is een goed middel om die verduurzaming te stimuleren. Dat kan met het duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL.

BREEAM-NL maakt duurzaamheidsscore van jouw project inzichtelijk

Door certificering met BREEAM-NL geven we inzicht in de werkelijke prestatie van onze nieuwbouw projecten op duurzaamheid. Hiermee kunnen we aan de markt tonen wat de prestaties zijn van het Q-vention Bouwsysteem. Doordat BREEAM een internationaal erkend keurmerk is, worden de prestaties erkend en door de markt op waarde beoordeeld. Na het verkrijgen van een BREEAM-NL certificaat kunnen wij de vraag beantwoorden: Hoe duurzaam is u project nu eigenlijk?

BREEAM-NL beoordeelt duurzaamheid in de volle breedte

Duurzaamheid draait niet alleen om energie besparen. Net zo min als het draait om gezondheid. BREEAM-NL beoordeelt gebouwen op negen verschillende duurzaamheidscategorieƫn. Het is daarmee een integraal duurzaamheidskeurmerk.

Een BREEAM-NL project heeft aantoonbaar meer waarde

Certificeren met BREEAM-NL betekent dat wij aantoonbaar kunnen maken dat het gebouwde project daadwerkelijk een duurzaam project is. Duurzame projecten zijn in trek, dit komt onder andere door het goede binnenmilieu en de lagere bouwkosten kosten.

Post a Comment