Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Second Opinion

Dreigen uw bouwplannen te stranden? Opzoek naar financiële zekerheid? Soms zijn de projecten echter niet goed onderbouwd dat een opdrachtgever twijfels heeft over het waarborgen van zijn bouwplannen Ook kunnen er vragen zijn bij een opdrachtgever over de haalbaarheid van een raming van de uitvoerende partij bij een prijsaanbieding. In deze gevallen kan een second opinion over de bouw- of investeringskosten uitkomst bieden.

De specialisten van Q-vention voeren second opinions uit op compleetheid, marktconformiteit en technische uitwerking van de bouw- en investeringskosten.

Wilt u een second opinion laten uitvoeren, of wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? In dat geval kunt u altijd contact opnemen met Q-vention

Advies en begeleiding

Omgevingsvergunning, brandveiligheid, subsidies, Bouwbesluit, duurzaamheid, PvE, stedenbouw, exploitatie en onderhoud enzovoort. Voor elk bouwgerelateerd advies of een second opinion kun je bij Q-vention terecht. Misschien zijn er onontdekte kansen of juist moeilijkheden die bijtijds kunnen worden voorzien. De experts van Q-vention kijken naar jouw plan en verwerken de adviezen desgewenst in de engineering.