Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Eerste brandveilige solar daksysteem

Dakplaat voor sporendaken (renovatie)

Q-vention heeft haar producten uitgebreid met het Q-vention SolarBase is het eerste dakelement (R C  9.0 en hoger) dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen. Met Q-vention SolarBase elementen gecreëerd u een waterdichte en brandveilige basis waarop direct alle gangbare zonnepanelen kunnen worden bevestigd.

Kunnen wij u helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de vele mogelijkheden die Q-vention voor u kan bieden. Laat u telefoonnummer achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

F.A.Q

Als je weet dat 30% van de warmte verloren gaat via het dak- wat zonde is van de energie, de kosten en voor de waarde van je woning focus je best eerst op dakisolatie. Q-vention biedt oplossingen voor een super goed en super sterk geïsoleerd daksysteem.

Het verwijderen en plaatsen van het nieuwe dak kunnen wel in 1 -3 dagen wind- en waterdicht opgeleverd worden. Als het kan is de tijdwinst natuurlijk de grootste bonus. Bedenk wel dat er goed weer nodig is, vaak minimaal 2 dagen. Hier is het inmeten zo mogelijk nog meer van belang want het dak wordt als kant en klaar daksysteem geleverd!

Een investering in zonnepanelen kun je er in een jaar of 4 uit hebben. Daarna heb je gratis stroom van eigen dak.

Dankzij de toepassing van het EPS scoren de dakelementen uitstekend m.b.t. de milieuprestaties. Dit wordt bevestigd in wetenschappelijk onderzoek van NIBE. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat EPS voor 98% uit lucht bestaat. Met dakisolatie van Q-vention bespaart u dus niet alleen kostbare energie maar maakt u ook nog een milieuverantwoorde keuze bij het isoleren van het hellend dak.

Dit nieuwe Q-vention
daksysteem is:

Geschikt voor alle gangbare solarsystemen
Perfecte ventilatie en koeling van het zonnepaneel
Snel en voordelig een waterdicht dak
Gegarandeerde ventilatie van de onderconstructie
Dampdoorlatende dakconstructie blijft in stand
Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
Zelfdragend tot 9 meter
Brandwerend klasse A
Isolerend, dankzij de extreem hoge isolatiewaarde (Rc-waarde 9.00 m2K/W)

Gepatenteerde EPS isolatiesysteem

Het Q-vention daksysteem is speciaal ontwikkeld voor de renovatiemarkt. Dankzij het gepatenteerde EPS-isolatiesysteem is het Q-vention Solardaksysteem onverslaanbaar in kwaliteit en verwerkingsgemak.

De randafwerking bij alle types zorgt voor een gegarandeerde afwatering van het hellende dak, zonder aanvullende werkzaamheden. Een waterkerende folie is overbodig en langsnaden hoeven niet met pur afgedicht te worden. Een schuin dak isoleren met het Solardaksysteem is daarom uw beste garantie op een optimaal geïsoleerde Solardaksysteem.

Ook kan men voor toepassingen op een dak terecht. Denk hierbij aan:

  • een zonne-energie dak
  • dakveiligheid aanleggen
  • het maken en plaatsen van zetwerk.

Kwaliteit leveren en een optimale samenwerking bereiken zijn daarbij de kernwaarden van het bedrijf.