Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Eerste brandveilige daksysteem voor zonnepanelen

Dakplaat voor sporendaken (renovatie)

Q-vention SolarBase is het eerste dakelement (RC 10,6  en hoger) dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen. Met SolarBase-elementen creëer je een waterdichte en brandveilige basis waarop direct alle gangbare zonnepanelen zijn te bevestigen. 

Kunnen wij u helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden die Q-vention u biedt. Laat u telefoonnummer achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  F.A.Q

  Als je weet dat 30% van de warmte verloren gaat via het dak- wat zonde is van de energie, de kosten en voor de waarde van je woning focus je best eerst op dakisolatie. Q-vention biedt oplossingen voor een super goed en super sterk geïsoleerd daksysteem.

  Het nieuwe dak kan in 1 -3 dagen wind- en waterdicht opgeleverd worden (inclusief verwijderen van het oude dak). Bedenk wel dat er goed weer nodig is, vaak minimaal 2 dagen. Het inmeten is van groot belang, want het dak wordt kant-en-klaar geleverd!

  Een investering in zonnepanelen kun je er in een jaar of 4 uit hebben. Daarna heb je gratis stroom van je eigen dak.

  Dankzij de toepassing van het EPS scoren de dakelementen uitstekend m.b.t. de milieuprestaties. Dit wordt bevestigd in wetenschappelijk onderzoek van NIBE. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat EPS voor 98% uit lucht bestaat. Met dakisolatie van Q-vention bespaart u dus niet alleen kostbare energie maar maakt u ook nog een milieuverantwoorde keuze bij het isoleren van het hellend dak.

  Kenmerken van Q-vention SolarBase:

  Geschikt voor alle gangbare solarsystemen
  Perfecte ventilatie en koeling van het zonnepaneel
  Snel en voordelig een waterdicht dak
  Gegarandeerde ventilatie van de onderconstructie
  Dampdoorlatende dakconstructie blijft in stand
  Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  Zelfdragend tot 9 meter
  Brandwerend klasse A
  Isolerend, dankzij de extreem hoge isolatiewaarde (Rc-waarde vanaf 10,6 m2K/W)

  Gepatenteerd isolatiesysteem

  Dankzij het gepatenteerde isolatiesysteem is Q-vention SolarBase onverslaanbaar in kwaliteit en verwerkingsgemak.

  Bij alle types zorgt de randafwerking  voor een gegarandeerde afwatering van het hellende dak, zonder aanvullende werkzaamheden. Een waterkerende folie is overbodig en langsnaden hoeven niet met pur te worden afgedicht. Een schuin dak isoleren met Q-vention SolarBase is daarom de beste garantie op een optimaal geïsoleerd dak.

  Na installatie van Q-vention SolarBase is het dak eenvoudig te betreden voor werkzaamheden, zoals: 

  • plaatsen van zonnepanelen
  • aanbrengen van dakveiligheid-toepassingen
  • het maken en plaatsen van zetwerk