Als reactie op de traditionele manier van bouwen, is Q-vention gebaseerd op duurzaam bouwen wat betekent dat er andere keuzes worden gemaakt in het bouwmateriaal om de energievraag te reduceren, duurzame bronnen benutten en efficiënt verbruik realiseren. Daarnaast biedt het laagdrempelige mogelijkheden voor mensen die om allerlei redenen, op dit moment het moeilijk vinden om te participeren in de samenleving, de arbeidsmarkt of bedrijven.

Energieneutraal bouwen 2020

Steeds vaker is de woonconsument zich bewust om efficiënt om te gaan met energieverbruik. Doelmatige energie-besparing, bij een goed comfort en tegen betaalbare prijs, is voor onze samenleving en de nieuwe woonconsument een zeer belangrijk speerpunt. Goed voor het milieu, maar ook goed voor ieders portemonnee!

Deze unieke en op innovatie gestoelde manier van bouwen, staat voor energieneutraal bouwen met het EPS bouwsysteem. Door te bouwen met het EPS bouwsysteem  is het mogelijk zekerheid te bieden in bouwproces, korte doorlooptijd, budget en kwaliteit te garanderen. En last but not least: met een hoger rendement voor alle betrokkenen.

Weten hoe het precies zit?

En wil je weten wat Q-vention voor je kan betekenen? Stop met zoeken! Q-vention heeft het allemaal. Neem direct contact op met een van onze medewerkers via info@q-vention.nl of  bel 06-57571236 voor meer informatie.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This