happy%20children

Een gezond milieu betekent voor Q-vention; streven naar een kruisbestuiving van 100% hergebruik van bouwmateriaal en het EPS Blocks bouwsysteem om de aarde door te kunnen geven aan de volgende generatie.

Een aanzienlijk deel van het wereldwijde energieverbruik en de daarbij behorende CO2 uitstoot wordt veroorzaakt door de gebouwde omgeving.

 

Gelukkig vraagt de woonconsument steeds vaker naar nieuwe innovatieve bouwmaterialen. Bouwmaterialen die zowel milieu vriendelijk zijn als recyclebaar en tevens bijdragen aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Duurzaam bouwen vergroot het wooncomfort en creëert een prettig leefklimaat in de woning.

 

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig of energieneutraal bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 085 401 84 90 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This