Q-vention heeft een uniek flexibel en betaalbaar woningbouwconcept samengesteld!

constructie-tekeningQ-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Het concept biedt daarom grote flexibiliteit voor verschillende doelgroepen en kan eindeloos doorontwikkeld worden óók wanneer de budgetten krap zijn: Q-vention biedt betaalbare maatwerkoplossingen.

Door de grote vrijheid van architecten binnen het Q-vention-concept ogen de woningen zeer aantrekkelijk.

 

Een bouwconcept voor duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen

Duurzaam bouwen kan dus zeker betaalbaar met een oplossing in elke maat. Maar wat minstens zo belangrijk is: duurzaam bouwen is een maatschappelijk manier van bouwen. Winst dus voor iedereen!

EnergieBouw: The next step in building!

Q-vention is een maatschappelijk betrokken bedrijf dat haar activiteiten op duurzame wijze uitvoert en waarde toevoegt aan de samenleving op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied. Duurzaamheid is de motor van deze innovaties. Voor Q-vention zijn duurzame innovaties een voorwaarde voor de continuïteit en de maatschappelijke invulling van de lokale werkgelegenheid. Dat gaat verder dan alleen energiebesparing, CO2-reductie of materiaalgebruik. Bouwen doe je tenslotte samen.

Innovatief bouwen

De bouwregels van Q-vention zijn simpel; alleen het casco en de benodigde (installatie)techniek liggen vast. Zo blijft de volledige vrijheid om woningen af te stemmen op individuele wensen en situaties, zowel in type als indeling, ontwerp en uitstraling.

Geïnteresseerd in een uniek flexibel bouwconcept?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem direct contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06- 57 57 12 36 voor een vrijblijvende afspraak. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten.

 

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This