Bouwen met meer waarde? Dat kan met Q-vention!

Energie-efficiënt bouwenAls reactie op de traditionele manier van bouwen, is Q-vention gebaseerd Energie-efficiënt bouwen wat betekent dat er andere keuzes worden gemaakt in het bouwmateriaal om de energievraag te reduceren, duurzame bronnen benutten en efficiënt verbruik realiseren.

Energiezuinig bouwen 2020

Steeds vaker is de woonconsument zich bewust om efficiënt om te gaan met energieverbruik. Doelmatige energie-besparing, bij een goed comfort en tegen betaalbare prijs, is voor onze samenleving en de nieuwe woonconsument een zeer belangrijk speerpunt. Goed voor het milieu, maar ook goed voor ieders portemonnee!

Deze unieke en op innovatie gestoelde manier van bouwen, staat voor energiezuinig bouwen met het EPS bouwsysteem. Door te bouwen met het EPS bouwsysteem is het mogelijk zekerheid te bieden in bouwproces, korte doorlooptijd, budget en kwaliteit te garanderen. En last but not least: met een hoger rendement voor alle betrokkenen.

Waarom bouwen met Q-vention?

VinkjeEPS woningbouw = energielabel  A++++ ( toekomst voor een duurzame bouwketen)

VinkjeEfficiënt, snel en betaalbaar bouwen (het rendement is voor jou)

VinkjeVoldoet nu al aan wettelijke verplichting energiezuinig bouwen 2020 (onze kwaliteitsgarantie)

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig bouwen? Zoek je meer informatie over duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 06-57571236 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This