Q-vention gaat de komende jaren vorm geven aan 1500 EPS woningen!

pesentatie fotoNa overleg met het “Innovatie Energie Bouw Initiatief” van Noord-Brabant zijn beide partijen het eens, EnergieBouw heeft een dienende en katalyserende werking voor de noodzakelijke transitie van bouwkolom en woningmarkt in Brabant. Dit is een belangrijke doorbraak in een gemeenschappelijke visie, zo krijgt de gewenste EnergieBouw Poleposition in Brabant!.

EnergieBouw dankzij EPS

Om de EnergieBouw vorm te geven zorgt Q-vention voor nieuwe verbindingen specifiek voor de versnelde omvorming van klassieke bouw naar de gewenste en noodzakelijke EnergieBouw in Noord Brabant. Daarom wordt dit jaar nog de eerste aftrap gemaakt met de start van 1500 EPS woningen die in samenwerking met de lokale en regionale bouwbedrijven worden uitgevoerd. Zo blijven de economische structuurversterkingen – en de winst – behouden binnen de eigen regio waardoor de maatschappelijke samenhang wordt versterkt.

Energiefonds Brabant

Wij zijn dan ook blij met het keuzeproces van Energiefonds Brabant onderdeel van de provincie Noord-Brabant. Zo wil de provincie bijdragen aan de versnelling van de energietransitie en invulling geven aan Europese en nationale klimaatdoelstellingen. Het is tenslotte in ieders belang om zuinig om te gaan met de bronnen die we hebben. Het Energiefonds heeft een omvang van € 60 miljoen is in beheer van de Brabantse OntwikkelingsMaatschappij. Het fonds verstrekt risicokapitaal voor de ontwikkel- en bouwfase van duurzame energie en besparingsprojecten.

Wil jij een project aanmelden? neem dan de kortste weg!

Neem direct contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06- 57 57 12 36 en wij zorgen dat je samen met ons op gestructureerde wijze mee kunt werken aan duurzame bouwprojecten. Ook bouwprojecten op kleinere schaal kunnen zich aanmelden voor een duurzaam resultaat.

Met deze ontwikkeling geven wij samen richting aan een Duurzaam en Sociaal Brabant!logo_provincie_noord_brabant

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This