We zien steeds vaker dat EPS als bouwmateriaal wordt toegepast, dat we zelfs kunnen spreken van een bouwtrend! Maar waar komt deze bouwtrend vandaan? Dit komt zeer waarschijnlijk dat bouwen (nieuwbouw) sinds 1 juli 2018 in beginsel geen aardgasaansluiting meer krijgt. Het EPS bouwsysteem (RC-waarde 8.4) van Q-vention is van een hoge standaard en toekomstbestendig voor het realiseren van energiepositieve woningen en is daarmee goed voorbereid zodat iedereen in 2050 van het gas af is.

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Bijvoorbeeld over de kosten van het bouwen van een energiepositieve woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@q-vention.nl of kijk op www.q-vention.nl voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!

 

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This
× Hoe kan ik je helpen?