“Met het onderschrijven van het grondstoffenakkoord bevestigen we de verantwoordelijkheid van de bouwwereld in het algemeen en onze eigen organisatie in het bijzonder om zuiniger en slimmer met grondstoffen om te gaan.”

Passie is essentieel

Het grondstoffenakkoord vormt een belangrijke stap om sneller tot een circulaire economie te komen. “Wij vinden het hard nodig om nú al circulair bouwen in te voeren – ook al blijven we werken aan innovaties in de bouw. Ons doel is een totale vernieuwing van de bouwsector.“ Daarom zet Q-vention® stevig in op betrokkenheid met en van onze klanten.

Cradle to Cradle

Het Q-vention® bouwsysteem heeft al een hoge mate van circulariteit, maar kan nog beter. Niet alleen willen we kringlopen sluiten zodat materialen worden hergebruikt, maar we willen de producten zelf opnieuw gebruiken zodat de waarde behouden blijft. Dat betekent dat al bij het ontwerp wordt nagedacht over hergebruik van producten en bouwdelen. Dat laatste vergt veranderingen in de hele productie- en gebruiksketen. Onze kennis hierover willen we graag delen met opdrachtgevers en de overheid.

Circulaire bouweconomie

In 2050 dient de Nederlandse economie volledig te draaien op herbruikbare grondstoffen. In deze transitie kunnen en willen veel partijen een rol spelen: bedrijven, overheden, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en veel meer. Lees meer over het nationaal grondstoffenakkoord op >> Circulaire Bouweconomie Nederland

Dankzij onze innovatieve grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en het versterken van ons dienstenpakket bieden wij onze opdrachtgevers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en lagere kosten. En dat betekend voor u een zeer comfortabele, energiepositieve woning met een gezond binnenklimaat!

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de vele mogelijkheden die Q-vention voor je kan betekenen. Wij ontvangen je graag onder het genot van een kopje koffie of komen met alle plezier naar je toe.

Een woning mag u passen, maatwerk en toch betaalbaar daar gaan wij voor.

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      085-1305888

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This