Ter uitbereiding van ons team zijn we per direct opzoek naar een calculator / werkvoorbereider

Wil jij werken aan gave projecten? Wil jij aan de slag met uitdagende en innovatieve bouwmethoden waarmee we echt het verschil maken? Ben jij iemand die snel kansen ziet en durf je die ook te pakken? En wil je graag ontdekken waar je passie ligt?

Bouw dan bij Q-vention aan onze en jouw eigen toekomst! Als calculator / werkvoorbereider zorg je voor het voorbereiden van opdrachten, calculeren en uitwerken van klanteninformatie.

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, waar ruimte is voor innovatief denken, dan gaan we graag met je aan de slag!

Samen met je collega`s ben en je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van (complexe) kostprijsbegrotingen van verschillende projecten, het vastleggen van mogelijke kansen en risico’s en het voorbereiden van de aanbestedingsprocedures.

Het is van belang om een goede offerte op te zetten en proactief met de opdrachtgever te communiceren en contact te onderhouden. Enkele kernpunten zijn:

  • Calculeren van projecten & uitwerken van offertes
  • Het onderhouden van klantcontacten
  • Woonwensen van de klant uitwerken
  • Plannen / voorbereiden woningbouw-projecten
  • Meedenken met oplossingen voor
  • Bereid zijn om binnen de regio te reizen i.v.m. opnemen van werkzaamheden.
  • In het bezit zijn van rijbewijs B.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiast, gedreven, zelfstandig en proactieve team-player die affiniteit heeft met EPS bouw. Beschikt over een goed bouwkundig inzicht, die buiten de Nederlandse taal ook kennis heeft van de Engelse en Duitse taal.

Communicatief vaardig is en proactief handelt. Heb jij het lef om de uitdaging aan te gaan als gedreven calculator, kun je werken met Auto-CAD Solliciteer dan direct!

 Wat bieden wij?

Zekerheid met een vast contract en één uitdagende werkplek binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Een werksfeer waar humor gewaardeerd wordt, binnen een gevarieerd relatief jong team.

Wil je eerst nog vragen stellen?

Mijn nummer is 06-57571236

Spreekt dit je aan?

Stuur ons je sollicitatie en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek!

Contactpersoon: Ben Verstraten
Email : ben.verstraten@q-vention.nl

 

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This