indexHet EPS Bouwsysteem is inmiddels een beproefd concept dat bijdraagt aan het behalen van de gemeentelijke klimaatdoelstellingen 2020. Maar hoe kom je aan de juiste mensen voor het samenstellen van nieuwe bouwconcepten?

Kom erachter wat www.q.vention.nl ú te bieden heeft! 7+8 juni, stand 49 voor een nieuwe kijk op allerlei aspecten van werken als het gaat om duurzaam bouwen, zoals arbeidsmarktpositie, toekomstkansen, sociale zekerheid en arbeidsmarktbeleid ook voor jongeren, de inhoud van het beroep en wat het zoal verdient.

Energietransitie: Grote kansen voor morgen!

Grote bedreigingen van nu kunnen we gezamenlijk omzetten in kansen. EPS woningbouw kan zorgen voor een fundamentele omwenteling naar een prachtig mooi nieuw evenwicht tussen natuur en economie. Economische groei is mogelijk zonder toename van CO2-emissies.

Q-vention zet ‘The Next Step in Building’, VNG-Congres 2016. Bezoek onze stand tijdens het VNG congres op 7 en 8 juni 2016, stand 49

Meer informatie? Lees snel het hele artikel: Rugnummers in de bouw

Koolstofarm bouwen

Q-vention biedt betaalbare oplossingen voor de woonopgave in uw gemeente. Waar beton een bouwmateriaal is met een hoge CO2-footprint (zaken als delving, productie en transport en recycling brengen een hoge uitstoot met zich mee), is EPS bij uitstek geschikt voor het bouwen van betaalbare, goed geïsoleerde en energiezuinige woningen met veel woongenot. Zeker in een tijd waarin er steeds meer aandacht is voor duurzaamheid en er sprake is van een tekort aan betaalbare woningen, vormen de EPS-woningen een aantrekkelijk alternatief voor traditionele betonwoningen.

Sociaal doel

Bovendien streeft Q-vention met zijn EPS-bouwmethode nadrukkelijk een sociaal doel na. In een tijd waarin veel oudere vaklui werkloos thuis zijn komen te zitten, schakelt Q-vention deze mensen (vaak met een grote afstand tot de arbeidsmarkt) in voor de bouw van EPS-woningen. Bovendien vloeit de winst die Q-vention maakt deels terug maar de lokale gemeenschap ter versterking van de omgeving. Een duurzame en sociale samenleving, dát is waar het bedrijf voor staat.

Contact

Heeft u locaties beschikbaar voor onder andere sociale woningbouw? Als Q-vention zijn we niet alleen opdrachtnemer van specifieke projecten, we werken ook voor eigen rekening en risico aan die projecten die er wat ons betreft echt toe doen. Neem dan contact op met: Ben Verstraten l 06-57571236 l  info@q-vention.nl

Q-vention investeert in projecten die de wereld echt een stap verder brengen.

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This