Smiling and happy family lying together on the grass outdoors

Duurzaam bouwen is investeren in behoud van grondstoffen, een impuls geven aan een duurzame arbeidsmarkt en het verlagen van de CO2 uitstoot binnen de bebouwde omgeving. Door de wettelijk verplichting om in 2020 energieneutraal te bouwen is er veel aandacht en vraag naar een gezond binnen- en buitenklimaat, schone lucht en slim gebruik van duurzame energie.

Energiebouw© “The next step in building”

Dit vereist een integrale oplossing voor vervangende nieuwbouw die schaalbaar is naar de rest van de wereld! Q-vention richt zich nationaal als internationaal op de stroomversnelling van de energietransitie naar de gewenste en noodzakelijke EnergieBouw­© voor een circulaire economie.

Partner in Duurzaam bouwen

Wij adviseren landelijk overheid en gemeenten in de ontwikkeling naar duurzaam bouwen en de investering hiervan. Onze kennis ontstaan uit kruisbestuiving, gebruiken wij de nieuwe technologieën, materialen en aanwezige kennis om deze op een slimme manier te gebruiken. Dit maakt het simpel voor het maken van economisch en ecologisch duurzame keuzes. Zo ontstaan nieuwe verdienmodellen voor de schaalsprong naar een nieuwe economie waarin kansen zijn voor technologische en financiële winsten!

Wil jij mee investeren?

Bekijk onze presentatie Investeer in duurzaam bouwen en deel je succes met de nieuwe generatie!

Geïnteresseerd?

Neem direct contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06- 57 57 12 36 voor een overzichtelijke en transparante investering met mooie rendementen!. Q-vention zet zich in voor duurzame en rendabele bouwprojecten. Het rendement is voor jou!

 

Over 

Q-vention ontwikkelt huizen – maar geen doorsnee huizen. Q-vention heeft een betaalbaar en circulair bouwsysteem ontwikkeld waarmee wij woningen zonder gasaansluiting bouwen en waarin alle installaties elektrisch zijn. En dat betekend voor u een zeer comfortabele, energiepositieve woning met een gezond binnenklimaat!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This