Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Is investeren in de bouw risicovol?

Conceptbouw van Q-vention: meer rendement met duurzame en betaalbare woningen

De bouwsector is nog aan het herstellen van de crisis. Daarnaast ontkomt ook de conventionele bouw niet aan strengere milieueisen en moet ook zij CO2-emissies gewoon gaan betalen. Dat betekent extra kosten.

Gelukkig bestaat er een bouwconcept dat is voorbereid op de toekomst en daarom direct een interessant rendement oplevert: het Q-vention®-bouwsysteem van Q-vention.

Q-vention bouwt energie-efficiënte woningen, duurzame en toch goedkope huizen. Hiervoor heeft Q-vention het Q-vention®-bouwsysteem ontwikkeld. Omdat dit systeem eenvoudig, duurzaam en betaalbaar is, zijn mooie rendementen haalbaar.

Het systeem wordt gekenmerkt door:

Het systeem wordt gekenmerkt door:

  • Een zeer korte bouwtijd: aanzienlijk korter dan bij de traditionele bouw. Van grondstof naar bouw duurt bij het  Q-vention®-bouwsysteem 48 uur, waardoor de levertijd van het systeem korter is dan 2 weken.
  • Een Q-vention®-huis heeft geen CO2-uitstoot en wordt koolstofarm gebouwd. Dat betekent dat niet betaald wordt voor emissies.
  • De volledige droogbouw zorgt vanaf de start van de bouw voor behoud van kwaliteit en levensduur. Ook is het huis sneller beschikbaar na oplevering.
  • Q-vention geeft maar liefst 5 jaar garantie op onderhoud! Ook het rendement op een investering is daarmee gegarandeerd.
  • De productiewijze is toekomstbestendig en het product volledig recyclebaar. Het Q-vention®-bouwsysteem is daarmee als één van de weinigen voorbereid op circulaire economie. Dat geeft zekerheid voor de toekomst.
  • Het resultaat is een gezond en comfortabel huis met lage woonlasten omdat het uitzonderlijk goed is geïsoleerd (RC 8.4 m2 K/W) heeft de woning standaard energielabel  A++++ en  standaard een EPC van 0.00.

Woongeluk

Het bouwsysteem is flexibel en kan worden afgestemd op individuele woonwensen en gebruik. Dit maakt deze huizen zeer aantrekkelijke opties voor de woonconsument. Q-vention garandeert 100% woongeluk met 50% korting op de woonlasten.

Klinkt als een utopie?

Toch niet. Waar de traditionele bouw nog aan de voet van de berg staat, heeft Q-vention met Q-vention® een aantoonbaar succesvol bouwsysteem ontwikkeld. In februari 2017 wordt gestart met de productie en bouw van de eerste woningen. Met deze eerste stap zijn we een stevige partner voor de toekomst.

Post a Comment