Duurzame-DinsdagHet idee “Koolstofarm bouwen” heeft podium in politiek Den Haag!

Duurzame Dinsdag zet inspirerende en innovatieve ideeën uit de samenleving op de kaart! Duurzame Dinsdag biedt deze ideeën een podium.

Ons idee koolstofarm bouwen wordt op de eerste dinsdag van september aangeboden aan het kabinet. Op deze dag neemt Staatssecretaris Dijksma de koffer met ideeën in ontvangst.

Dit koffertje is de afgelopen 18 jaar een icoon geworden: een icoon dat de duurzame samenleving verbindt aan de politiek. De beste ideeën krijgen letterlijk een podium die dag.

People, Planet en Profit

Duurzaamheid is voor Q-vention een goede balans tussen de drie P’s van People, Planet en Profit. Q-vention  biedt de lokale economie toegang naar duurzaam bouwen. We streven daarbij naar de meeste positieve impact op het thema People.  Samenwerken aan meer aandacht voor de menselijke kant van duurzaamheid op weg naar een duurzame samenleving.

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig of energieneutraal bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 06 57 57 12 36 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This