Oog voor maatschappelijke waarde

‘Bossen zijn van levensbelang voor onze aarde! Bomen nemen CO2 op, geven zuurstof af en leveren bovendien hout. In bossen kan oneindig geoogst worden, mits afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid ligt bij Q-vention echt de focus. Vandaar dat onze producten bij voorkeur FSC gecertificeerd zijn.

Maar wij gaan verder. Onze productieprocessen worden continu geoptimaliseerd om het energieverbruik te verlagen. We maken gebruik van milieuvriendelijke producten en door routes te combineren wordt er bespaard op brandstof. Daarnaast en leveren en bouwen wij met het ecologische bouwsysteem Steico

Zo proberen wij onze CO2 footprint steeds verder te verlagen, doet u mee?

“Met het onderschrijven van het grondstoffenakkoord bevestigen we de verantwoordelijkheid van de bouwwereld in het algemeen en onze eigen organisatie in het bijzonder om zuiniger en slimmer met grondstoffen om te gaan.”

Kunnen wij u helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de vele mogelijkheden die Q-vention voor u kan betekenen. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of komen met alle plezier naar u toe.

Een woning mag u passen, maatwerk en toch betaalbaar daar gaan wij voor.

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      06-57571236

Laatste nieuws

  • Sneak peek: Ontwikkelingen na de zomer
    Sneak peek: Ontwikkelingen na de zomer

    Wij wensen iedereen een hele fijne zomer! Wij bouwen deze zomer nog verder aan onze dienstverlening en zijn blij u in september verder te kunnen berichten over onze nieuwe teamleden, projecten en “Aan de slag bij Q-vention”. Daarnaast gaan we u in september nog alles vertellen over onze samenwerking met Lees verder →

“To create a better daily life for everyone”

Share This