Impact investing

Q-vention verbindt maatschappelijk en financieel rendement, en daardoor stijgt ook de werkgelegenheid in de bouwsector. Q-vention heeft dus niet alleen een maatschappelijk doel op het gebied van duurzaamheid, maar ook op het aspect van investeren in de opschaling van (nieuwe) activiteiten die maatschappelijke en/of milieu doelen nastreven. Hiervoor wordt voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe innovaties en systemen in de bouw, waarvan de uitkomsten voor iedereen toegankelijk zijn.

Social Return on Investment (SROI)

MVO is voor Q-vention een goede balans tussen de drie P’s van People, Planet en Profit. Q-vention biedt de lokale economie toegang naar duurzaam bouwen. We streven daarbij naar de meeste positieve impact op het thema People. Samenwerken aan meer aandacht voor de menselijke kant van duurzaamheid op weg naar een duurzame samenleving. Q-vention bouwt samen met jou aan een betere toekomst.

Het nieuwe ambacht: energieneutraal & all-electric bouwen

De praktijk is de beste leermeester. Van dat aloude principe is in de vorige eeuw behoorlijk wat afgeknabbeld. Maar nog steeds is het bijna ondenkbaar dat je een beroep goed in de vingers krijgt door alleen het volgen van schoolse lessen. ‘Werkplekleren’ is onmisbaar. Maar waarom precies?

Lees snel verder!

 

Q-vention zet zich de komende jaren in voor:

Vinkjehet nieuwe ambacht voor nieuwe werkgelegenheid (onze competentie);

Vinkjeduurzame ketensamenwerking (samenwerking is de oplossing);

Vinkjeen  circulair bouwen en ondernemen (onze kwaliteitsgarantie).

Vinkjeen de totale vernieuwing van de bouwsector (onze passie)

Q-vention werkt hiervoor samen met onderwijsinstellingen, branchegerelateerde opleidingscentra om de (green skills) professionals en werkzoekenden te helpen met het nieuwe ambacht en bij te dragen aan de werkgelegenheidswinst van gemiddeld ten minste 2.000 extra voltijdsbanen.

De ambitie van Q-vention zijn deze kansen te verzilveren!

Weten hoe het precies zit?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 06-57571236 voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Twitter

3 new unfollowers and 8 new followers (hello! hello!) in the last week. Via crowdfireapp.com/?r=…

Laatste nieuws

  • Actueel bouwdossier altijd en overal met de Q-vention bouw-app
    Actueel bouwdossier altijd en overal met de Q-vention bouw-app

    Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen. Gebruikers worden automatisch geattendeerd op aankomende deadlines. Daarnaast kan de begeleider van het project goed zicht houden op de voortgang . Tevens zijn alle betrokken partijen op de hoogte van alle relevante Lees verder →

“To create a better daily life voor everyone”

Share This