Oog voor maatschappelijke waarde

‘Bossen zijn van levensbelang voor onze aarde! Bomen nemen CO2 op, geven zuurstof af en leveren bovendien hout. In bossen kan oneindig geoogst worden, mits afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid ligt bij Q-vention echt de focus. Vandaar dat onze producten bij voorkeur FSC of PEFC-gecertificeerd zijn.

Focus op het milieu

Maar wij gaan verder. Onze productieprocessen worden continu geoptimaliseerd om het energieverbruik te verlagen. We maken gebruik van milieuvriendelijke lijmen, verf op waterbasis en gerecycled verpakkingsmateriaal. Door routes te combineren wordt er bespaard op brandstof. Daarnaast en leveren en bouwen wij met het ecologische bouwsysteem Steico

Zo proberen wij onze CO2 footprint steeds verder te verlagen, doet u mee?

People Planet Profit

Q-vention verbindt maatschappelijk en financieel rendement, en daardoor stijgt ook de werkgelegenheid in de bouwsector. Q-vention heeft dus niet alleen een maatschappelijk doel op het gebied van duurzaamheid, maar ook op het aspect van investeren in de opschaling van (nieuwe) activiteiten die maatschappelijke en/of milieu doelen nastreven. Hiervoor wordt voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe innovaties en systemen in de bouw, waarvan de uitkomsten voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Q-vention zet zich de komende jaren in voor:

Vinkjehet nieuwe ambacht voor nieuwe werkgelegenheid (onze competentie);

Vinkjeduurzame ketensamenwerking (samenwerking is de oplossing);

Vinkjeen  circulair bouwen en ondernemen (onze kwaliteitsgarantie).

Vinkjeen de totale vernieuwing van de bouwsector (onze passie)

 

Wil jij graag meer weten?

Stop met zoeken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van wat Q-vention voor je kan betekenen!

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      06-57571236

Laatste nieuws

  • Als Q-vention zijn wij trots op de samenwerking met Zegers Bouw Horst
    Als Q-vention zijn wij trots op de samenwerking met Zegers Bouw Horst

    Zegers Bouw Horst zet de eerste schop in de grond volgens het industriële eigentijdse bouwproces van Q-vention. Industrieel bouwen zorgt met flexibiliteit, comfort en kwaliteit voor een verbetering van de huidige manier van bouwen. Voor “Zegers Bouw Horst” een mooie rol om zich te kunnen onderscheiden in de traditionele bouwwereld. Lees verder →

“To create a better daily life voor everyone”

Share This