Vanuit een oprechte verbinding kunnen we ons verdiepen in de daadwerkelijke behoefte van de opdrachtgever, en bieden wij maatwerk als oplossing. Met als eindresultaat een woning die precies voldoet aan je wensen en eisen.

Bij Q-vention houden wij van bouwen, van creëren, van doelen stellen, van durven doen en van vrij denken en anders dan anders.
Het team van Q-vention heeft een grote passie voor samenwerken. Niets is mooier dan samen met de opdrachtgever succes te creëren en beleven.

Gewoon en Goed Wonen

Een eigen huis bouwen, is een droom voor veel mensen. Q-vention helpt je bij het realiseren van je droomhuis. Een huis dat voldoet aan je woonwensen en dat binnen je budget kan worden gerealiseerd. En dan ook nog een huis waarbij je geen kosten hebt voor verwarming en verlichting. Daarmee wordt je budget om te bouwen groter omdat een bank dat meetelt in je besteedbare budget voor huisvesting. Dus méér woning voor je geld!

Een goed product begint bij de klant

Joris en Chantal wonen nu in een rijtjeshuis tegen het centrum van Eindhoven. Omdat ze van huis uit meer ruimte waren gewend, groeide de behoefte aan iets anders: een vrijstaand huis met grote tuin. Chantal: ‘We waren toe aan rust, ruimte en privacy. We hebben nu een gehorig huis en wonen hier dicht op elkaar. Daarnaast hebben we altijd al de droom gehad om ooit ons eigen huis te bouwen’.

Nadat het stel bij diverse bouwbedrijven voor particuliere bouw had gekeken, kwamen ze terecht bij Q-vention Systems. Wat hen direct aansprak, was de oprechte verbinding gebaseerd op een persoonlijke kennismaking en uiteraard een goede match want die is cruciaal voor ons.

Goed en betaalbaar wonen

Bijzonder is de manier waarop Q-vention met de particuliere opdrachtgever omgaat. Die heeft de handen aan het stuur. Chantal: ‘Q-vention luistert echt naar de opdrachtgever. Ik kon mijn ideeën en inspiratie bij Q-vention neerleggen en een eigen ontwerp voor het huis maken. Zij zorgen dan voor een bouwtekening en bouwopgave. Hiermee wordt ons droomhuis werkelijkheid. En door de duidelijke opdracht die we samen vooraf hebben opgesteld, is er geen rompslomp achteraf.’

Naast het uitgekiende, superzuinige bouwsysteem is de grootste meerwaarde van Q-vention dat de onderneming deel uitmaakt van vast partnerschap. Dit actieve samenwerkingsverband brengt talrijke voordelen met zich mee voor ons als opdrachtgever. Door deze samenwerking wordt het hele traject van ontwikkeling tot aan realisatie en sleuteloverdracht, inclusief de kopersbegelei­ding in één organisatie gehouden.

 

Het beste rendement

Bouwen is organiseren en vindt er veel communicatie plaats met derden b.v, met een architect, de gemeente of een installateur. Wij vinden het van belang dat de communicatie rondom processen aangaande jouw woning transparant is, ook naar de derde partij.

Voor Q-vention is het belangrijk om snel de juiste informatie uit tekeningen, berekeningen en/of documenten te kunnen halen. Daarom verbinden wij ons al in een vroeg stadium met derden om op tijd te kunnen toetsen of bijvoorbeeld tekeningen voldoen aan de gemaakte afspraken over inhoud en structuur. Dit zorgt ervoor dat de informatie probleemloos kan worden uitgewisseld tussen de betrokken partners. Voor het beste rendement!

Wil jij graag meer weten?

Stop met zoeken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van wat Q-vention voor je kan betekenen!

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      085-1305888

 

 

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This
× Hoe kan ik je helpen?