Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Nieuwe website!

Vernieuwend, eenvoudig en de ‘wow-factor’ De website van Q-vention moest compleet anders worden dan de oude website en dat is ons met ontwerpbureau Madco gelukt. De uitdaging lag vooral in het creëren van de ‘wow-factor’ welke we gerealiseerd hebben door gebruik te maken van aansprekende beelden op de website. Daarnaast wilde we een website realiseren waarbij gebruikersvriendelijkheid voorop staat.

Projecten

Dankzij de nieuwe layout zullen bezoekers nu elk project kunnen bekijken waar wij aan werken op onze projecten portfolio pagina. Elk project heeft informatie over elk gebouwde woning waar wij aan werken. Zo kunnen bezoekers een goed inzicht krijgen van wat het Q-vention bouwsysteem is en hoe deze gebruikt kan worden.

Offertes aanvragen

Vanaf nu kan je op onze website een offerte aanvragen via het contactformulier. Zo weet je sneller waar je aan toe bent met jouw nieuwe woning.

Vacatures

Q-vention groeit! En dat betekent dat wij versterking nodig hebben. Vind onze vacatures op onze website en aarzel niet om jouw C.V op te sturen of contact op te nemen als je interesse hebt om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Chatfunctie

Wanneer je een korte vraag heb, of je wilt direct contact met Q-vention, kun je nu gebruik maken van de chat functie die je rechts onderaan de website kan vinden. Wij krijgen via Facebook direct een bericht en zullen je z.s.m beantwoorden.

Vragen en of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Stuur ons dan een mail via het nieuwe contactformulier!

Post a Comment