layer-3Wij vinden het hard nodig om nú voor duurzame oplossingen te zorgen – ook al werken we aan innovaties voor de toekomst. Onze passie: de totale vernieuwing van de bouwsector. Daarom willen wij stevig inzetten op betrokkenheid met onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat goede bedrijfsvoering tot een betere wereld leidt. Daarom komen we elke dag naar ons werk. Daar wijden we ons dagelijks aan de maatschappelijke vraagstukken hoe innovaties in de bouw bereikbaar worden voor iedereen.

Zo werken we vandaag aan een betere toekomst.

Wij zijn trots op wie we zijn. Op wat we doen. Op hoe we het doen. Wij zijn met velen maar werken als één teambouw, grensoverschrijdend, bedrijfsbreed en wereldomspannend.

Wij zijn Q-vention: De leider in zeer energie-efficiënt bouwen

Q-vention is het eerste bedrijf dat één totaal EPS woningbouwconcept in de markt zet met een EPC van 0,19 of lager. Op basis van betere samenwerking met vaste partners kunnen we een zeer energiezuinig, efficiënt en betaalbaar bouwsysteem samen stellen. En met onze betrokkenheid kunnen we de drempel verlagen en de woonconsument helpen met het maken van verantwoorde keuzes. Een belangrijke stap in de totale vernieuwing van de bouwsector. Door bundeling van de krachten op het gebied van zowel isolatie als ventilatie, zijn wij beter in staat dan welk bedrijf dan ook om de woonwensen van de klant tot realiteit te maken.

Druk op de ketel

Energieneutrale nieuwbouw woningen worden te vaak traditioneel gebouwd – dit kan beter. Met het voorop lopen in de uitvoering van het Klimaatakkoord weet Q-vention nu al (economische) voordelen te halen. Het EPS bouwconcept van Q-vention heeft een CO2-reductie van 78% gerealiseerd, dit is gelijk aan zo’n 16,5 jaar energieneutraal wonen. CO2-reductie in de constructiefase van een woning – een enorme kans!!

De hypotheek voor duurzame woningen

Ben jij op zoek naar een hypotheek om je woning te verduurzamen? De Triodos Hypotheek beloont je wanneer je de woning energiezuiniger maakt of een duurzame woning koopt. Hoe energiezuiniger de woning is, hoe lager de rente is die je betaalt.

Triodos Bank wil hiermee het verduurzamen van de woningmarkt stimuleren. Door jouw woning energiezuiniger te maken, lever je een bijdrage aan een beter milieu en bespaar je ook nog eens op de woonlasten.

Bereken uw hypotheek

Weten hoe het precies zit?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of bel 085-1305888 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This