Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Nomdenweg 2 9561 AM Ter Apel
Volg Q-vention

Onze partners

Q-vention werkt nauw samen met de volgende specialisten:

De Vries Trappen

Samen met De Vries Trappen uit Heerenveen stroomlijnen we industriële processen in de woningbouw. Voor elke Q-vention-woning kan De Vries een trap op maat ontwikkelen. Er is volop keuzevrijheid in houtsoort en stijl.

Heating Solutions International (HSI)

Elke Q-vention-woning is voorzien van infrarood-vloerverwarming van HSI uit Schijndel. Het systeem bestaat uit flinterdunne verwarmingspanelen en is all-electric. Er is heel weinig energie nodig om een huis behaaglijk te verwarmen.

HSI Schijndel

Linde Kroon Elektrotechniek

Linde Kroon Elektrotechniek uit Dedemsvaart zorgt voor alle lichtaansluitingen, stopcontacten en slimme meters in Q-vention-woningen. Linde Kroon is DEKRA-gecertificeerd en alle installaties voldoen aan de BENG-norm.

MAGOXX®

Q-vention-woningen zijn aan weerszijden geïsoleerd met Neopor en afgewerkt met MAGOXX®-beplating: steenplaten van gemalen kiezels. Samen met MAGOXX realiseren we de hoogst haalbare isolatiewaarde (Rc-waarde) : 10,6.

H&M Houtbewerkings-
machines

Onze nieuwe fabriek in Ter Apel is uitgerust met de CNC-houtbewerkingsmachines van H&M uit Sneek. Het bedrijf bouwt alle machines in eigen beheer en is SKH-gecertificeerd.

JACKODUR®

Dankzij de funderingsbekisting van JACKODUR® zijn Q-vention-woningen beschermt tegen isolatieverlies door koudebruggen. Het product is druk- en maatvast, vochtbestendig en superisolerend.

Detail10

Detail10

Q-vention werkt nauw samen met architect Bert Pepping van Detail10 uit Emmen. Onder meer de ontwerpen voor de 8 starterswoningen in Nieuw-Weerdinge zijn van zijn hand.

Studio Wezenberg

Met het Arnhemse architectenbureau Studio Wezenberg vormen we één team, voor een soepel vergunnings- en bouwproces. Studio Wezenberg ontwerpt woningen op basis van het Q-vention-bouwsysteem.

Studio Wezenberg
Afeer

Afeer

Onze fabriek in Ter Apel biedt werkgelegenheid en ontwikkelingskansen aan ruim 80 medewerkers, van wie een groot deel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Hiervoor werken we samen met het regionale leer- en werkbedrijf Afeer.