Q-vention

De naam Q-vention staat voor Kwaliteit en Interventie, een organisatie voor het stimuleren van duurzaamheid in de sector bouw. Onze dagelijkse missie is het om de wereld om ons heen te bewegen tot innoveren met nieuwe of alternatieve vormen van techniek en duurzame oplossingen. Hierdoor kunnen we als organisatie een waardevolle bijdrage leveren aan de transitie naar een nieuw economisch tijdperk. Wij zien het bedenken van ingenieuze oplossingen als een kerntaak. Bij Q-vention ligt de focus op research and business development in de bouw. Daardoor houden wij ons dagelijks bezig met het uitwerken en het ontwikkelen van nieuwe succesvolle innovaties (business). Met Q-vention zoeken wij naar de meest ideale combinatie tussen natuur en techniek waarbij we ons laten inspireren door het principe building with and by nature.

Solide financiële basis en expertise Q-vention

Naast het uitgekiende, superzuinige bouwconcept is de grootste meerwaarde van Q-vention dat de onderneming deel uitmaakt van het bouwconsortium GGW (Goed en Gezond Wonen). Dit actieve samenwerkingsverband brengt talrijke voordelen met zich mee, zowel voor onze onderneming als voor onze opdrachtgevers. Door GGW zijn we in staat het hele traject van ontwikkeling tot aan realisatie en sleuteloverdracht, inclusief de kopersbegelei­ding in één organisatie te houden.

Q-vention is een organisatie met een uitgesproken innovatief karakter en een sterke financiële basis. Q-vention brengt meerwaarde aan onze opdrachtgevers door unieke bouwprestaties te combineren en hiervoor verantwoording af te leggen in de vorm van langdurige garanties. Mensen, bouwmaterialen en machines worden op de juiste plaats en op het juiste moment samen gebracht.

Hiermee is de realisatie van uiterst complexe projecten mogelijk. Kwaliteit op tijd en tegen de juiste prijs. In samenwerking met GGW biedt Q-vention een breed scala aan bouwdiensten tijdens het volledige bouwproces – van ontwerp, planning en bouw tot Property & Facility Services en exploitatie. Een sterk netwerk van talrijke bouwbedrijven zorgt voor een flexibele uitvoering. Deze brede aanwezigheid stelt Q‑vention in staat om middelen efficiënt te gebruiken en dit maakt relatief lage bouwkosten mogelijk.

Nu doen wat later nodig is

Wij vinden het hard nodig om nú voor duurzame oplossingen te zorgen – ook al werken we aan innovaties voor de toekomst. Onze passie: de totale vernieuwing van de bouwsector. Daarom willen wij stevig inzetten op betrokkenheid met onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat goede bedrijfsvoering tot een betere wereld leidt. Daarom komen we elke dag naar ons werk. Daar wijden we ons dagelijks aan de maatschappelijke vraagstukken hoe innovaties in de bouw bereikbaar worden voor iedereen.

Wij zijn trots op wie we zijn. Op wat we doen. Op hoe we het doen. Wij zijn met velen maar werken als één team, grensoverschrijdend, bedrijfsbreed en wereldomspannend.

Wij zijn Q-vention: Marktleider in All-Electric woningbouw

Wil jij graag meer weten?

Stop met zoeken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van wat Q-vention voor je kan betekenen!

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      06-57571236

Laatste nieuws

  • Als Q-vention zijn wij trots op de samenwerking met Zegers Bouw Horst
    Als Q-vention zijn wij trots op de samenwerking met Zegers Bouw Horst

    Zegers Bouw Horst zet de eerste schop in de grond volgens het industriële eigentijdse bouwproces van Q-vention. Industrieel bouwen zorgt met flexibiliteit, comfort en kwaliteit voor een verbetering van de huidige manier van bouwen. Voor “Zegers Bouw Horst” een mooie rol om zich te kunnen onderscheiden in de traditionele bouwwereld. Lees verder →

“To create a better daily life voor everyone”

Share This