Q-vention – Innovatie door passie in circulaire bouwsystemen

Als een van de koplopers in de circulaire economie willen wij het bouwen van huizen tot een proces omvormen dat volkomen transparant is voor de maatschappij en bijdraagt aan een duurzamere en leefbaardere wereld. Daarom gaan we voor een zo groot mogelijke herbruikbaarheid van producten en grondstoffen. Eindige grondstoffen worden zo min mogelijk gebruikt en reststoffen zo volledig mogelijk hergebruikt.

Met het Q-vention bouwsysteem bieden wij een hoogwaardige bouwsysteem en zetten wij de trend in energiepositief en circulair bouwen. Het bedenken en leveren van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande circulaire-bouwsystemen voor de bouwsector is onze belangrijkste missie.
Het doel: Met onderscheidende producten toegevoegde waarde creëren en daarmee een bijdrage leveren:

  • In het succes van de handel, voorschrijvers en verwerkers.
  • In de verhoging van het wooncomfort voor opdrachtgevers/eindgebruikers.

We zijn onze tijd graag vooruit, ten voordele van onze klanten. Dankzij innovatieve grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en het versterken van ons dienstenpakket bieden wij onze afnemers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties.

Met ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ en de positieve bijdrage van onze producten voor het milieu bouwen wij mee aan een duurzame, gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving.

Nu doen wat later nodig is

Wij vinden het hard nodig om nú voor duurzame oplossingen te zorgen – ook al werken we aan innovaties voor de toekomst. Onze passie: de totale vernieuwing van de bouwsector. Wij zijn ervan overtuigd dat goede bedrijfsvoering tot een betere wereld leidt. Daarom komen we elke dag naar ons werk. Daar wijden we ons dagelijks aan de maatschappelijke vraagstukken hoe innovaties in de bouw bereikbaar worden voor iedereen.

Wij zijn trots op wie we zijn. Op wat we doen. Op hoe we het doen. Wij zijn met velen maar werken als één team, grensoverschrijdend, bedrijfsbreed en wereldomspannend.

Kunnen wij u helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de vele mogelijkheden die Q-vention voor u kan betekenen. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of komen met alle plezier naar u toe.

Een woning mag u passen, maatwerk en toch betaalbaar daar gaan wij voor.

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      085-1305888

 

Laatste nieuws

  • De bouw is begonnen
    De bouw is begonnen

    Startbouw woonhuis Wamel is begonnen. Nu het traject van de omgevingsvergunning en de werkvoorbereiding is afgerond zijn we gestart met de bouw van deze unieke EPS bouwproject. De basis een extreem goed geïsoleerde, energiepositieve Q-vention-woning in Wamel met 25 jaar garantie.     Bekijk hieronder een aantal kenmerken: Type woning: Lees verder →

“To create a better daily life for everyone”

Share This
× Hoe kan ik je helpen?