PricewaterhouseCoopers_Logo.svgQ-vention heeft meegedaan aan het Social enterprise programma van PwC, waarbij PwC kennis en expertise inzet om de maatschappelijke impact van social enterprises te vergroten.

PwC heeft ons de afgelopen maanden ondersteund in het vormgeven van het EPS bouwconcept van Q-vention en de gerelateerde processtappen, en de samenwerking met potentiële partners om zo de ambitie van duurzaam bouwen te realiseren.

Maatschappelijke betrokkenheid

Door deze ondersteuning hebben we focus kunnen aanbrengen in onze propositie en kunnen we vol vertrouwen de volgende fase van Q-vention bewerkstelligen. Q-vention is een organisaties die functioneert als een gewone onderneming, maar waarbij geld verdienen niet het doel is, maar een middel om de wereld rechtvaardiger en socialer te maken. Het sociale of ecologische doel staat voorop. Winst voor iedereen!

Het verhaal achter Q-vention

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem direct contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06- 57 57 12 36 voor een vrijblijvende afspraak. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This