Het Q-castle® bouwsysteem om je te onderscheiden!

Q-vention geeft licenties uit aan leden die met het Q-castle® bouwsysteem gaan bouwen. Je wordt volledig ondersteund met bouwplannen, constructie berekeningen, uitvoering, training en/of certificering on the job!. Met het Q-castle® bouwsysteem richt Q-vention zich op de vrije woningbouwsector, recreatiesector en in het bijzonder de particuliere huursector.

Het systeem wordt gekenmerkt door:

  • Een zeer korte bouwtijd: aanzienlijk korter dan bij de traditionele bouw. Van grondstof naar bouw duurt bij het  Q-castle®-bouwsysteem 48 uur, waardoor de levertijd van het systeem korter is dan 2 weken.
  • Een Q-castle®-huis heeft geen CO2-uitstoot en wordt koolstofarm gebouwd. Dat betekent dat niet betaald wordt voor emissies.
  • De volledige droogbouw zorgt vanaf de start van de bouw voor behoud van kwaliteit en levensduur. Ook is het huis sneller beschikbaar na oplevering.
  • Q-vention geeft maar liefst 10 jaar garantie op constructie en vormfouten! Ook klant zekerheid is daarmee gegarandeerd.
  • De productiewijze is toekomstbestendig en het product volledig recyclebaar. Het Q-castle®-bouwsysteem is daarmee als één van de weinigen voorbereid op circulaire economie. Dat geeft zekerheid voor de toekomst.
  • Het resultaat is een gezond en comfortabel huis met lage woonlasten omdat het uitzonderlijk goed is geïsoleerd (RC 9.2!) heeft de woning standaard energielabel  A++++ en  waardoor standaard een EPC van 0.00 binnen handbereik ligt!

Warning: Memcached::get(): unknown payload type in /home/tijdelij/public_html/wp-content/object-cache.php on line 242

DOE MEE

Ik doe mee aan de Voorsprong N.V.


Personalia

Vul aub hieronder uw gegevens zo volledig mogelijk in.Warning: Memcached::get(): could not unserialize value, no json support in /home/tijdelij/public_html/wp-content/object-cache.php on line 242

Adres

Factuuradres

Invullen indien afwijkend van privé-adres.


Alle bedragen exclusief BTW

Twitter

De eerste vijftig namen van ondernemers die een plaats veroverd hebben @InnovatieTop100 worden getoond. #innotop 2017 pic.twitter.com/iptM…

Laatste nieuws

To create a better everyday life for the many people”

Share This