Het Q-castle® bouwsysteem om je te onderscheiden!

Q-vention geeft licenties uit aan leden die met het Q-castle® bouwsysteem gaan bouwen. Je wordt volledig ondersteund met bouwplannen, constructie berekeningen, uitvoering, training en/of certificering on the job!. Met het Q-castle® bouwsysteem richt Q-vention zich op de vrije woningbouwsector, recreatiesector en in het bijzonder de particuliere huursector.

Het systeem wordt gekenmerkt door:

 • Een zeer korte bouwtijd: aanzienlijk korter dan bij de traditionele bouw. Van grondstof naar bouw duurt bij het  Q-castle®-bouwsysteem 48 uur, waardoor de levertijd van het systeem korter is dan 2 weken.
 • Een Q-castle®-huis heeft geen CO2-uitstoot en wordt koolstofarm gebouwd. Dat betekent dat niet betaald wordt voor emissies.
 • De volledige droogbouw zorgt vanaf de start van de bouw voor behoud van kwaliteit en levensduur. Ook is het huis sneller beschikbaar na oplevering.
 • Q-vention geeft maar liefst 10 jaar garantie op constructie en vormfouten! Ook klant zekerheid is daarmee gegarandeerd.
 • De productiewijze is toekomstbestendig en het product volledig recyclebaar. Het Q-castle®-bouwsysteem is daarmee als één van de weinigen voorbereid op circulaire economie. Dat geeft zekerheid voor de toekomst.
 • Het resultaat is een gezond en comfortabel huis met lage woonlasten omdat het uitzonderlijk goed is geïsoleerd (RC 9.2!) heeft de woning standaard energielabel  A++++ en  waardoor standaard een EPC van 0.00 binnen handbereik ligt!

DOE MEE

Ik doe mee aan de Voorsprong N.V.


Personalia

Vul aub hieronder uw gegevens zo volledig mogelijk in.


Adres

Factuuradres

Invullen indien afwijkend van privé-adres.


Alle bedragen exclusief BTW

Laatste nieuws

 • Als Q-vention zijn wij trots op de samenwerking met Zegers Bouw Horst
  Als Q-vention zijn wij trots op de samenwerking met Zegers Bouw Horst

  Zegers Bouw Horst zet de eerste schop in de grond volgens het industriële eigentijdse bouwproces van Q-vention. Industrieel bouwen zorgt met flexibiliteit, comfort en kwaliteit voor een verbetering van de huidige manier van bouwen. Voor “Zegers Bouw Horst” een mooie rol om zich te kunnen onderscheiden in de traditionele bouwwereld. Lees verder →

To create a better everyday life for the many people”

Share This