Q-vention zoekt vanwege groei een allround architect die zijn steentje bijdraagt aan onze plannen.

Ben jij een starter of heb je enkele jaren ervaring en wil jij meewerken aan interessante en diverse plannen? Reageer dan snel! Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van bouwtechniek en architectuur en van nieuwe ontwikkelingen als circulair bouwen, transformatie en All-Electric wonen. Iemand die verder denkt, slimme vragen stelt en samen met het team het beste resultaat wil neerzetten.

Als architect ben je primair bezig met het vertalen van visies naar concrete ontwerpvoorstellen. Je maakt hiervoor studies, verricht tekenwerkzaamheden en begeleidt technisch ontwerpers bij de verdere uitwerking van deze ontwerpen.

Je bent een vaardige ontwerper met verrassende ideeën die je snel kunt visualiseren. Je werkt veelal aan meerdere projecten tegelijk en bent daarbij in staat regelmatig te schakelen. Hoge accuratesse is van groot belang. Je bent (mede) verantwoordelijk voor je eigen project waaronder ook de communicatie naar derden zoals adviseurs, de gemeente en opdrachtgevers.

Wat vragen wij…

  • allround architect: ontwerptalent en affiniteit voor detaillering;
  • ambitieus, gemotiveerd en met een open houding;
  • je vindt werken in een team leuk en deelt graag jouw kennis met je collega’s;
  • kennis van Revit is een pré.

Wij zijn ervan overtuigd dat je het meest uit mensen haalt als je ze laat doen waar ze goed in zijn en enthousiast van worden. Daarom geven wij mensen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen en hun kennis te delen.

Wij zijn…

Q-vention een bijzondere organisatie om voor te werken. Als een van de weinige bedrijven in Nederland leveren we alle diensten rondom ontwerp, detaillering en uitvoering. Daarom zijn wij in staat de meest duurzame projecten geheel in eigen beheer vorm te geven. De combinatie van architectuur, advies, ontwikkeling, levering en onze BENG specialisten zorgt ervoor dat jij deel uitmaakt van een uitzonderlijk breed team van specialisten met passie voor hun werk. We werken aan een breed scala van opdrachten.

Niet alleen voor de particulier, maar bijvoorbeeld ook voor projectontwikkeling. Van kleinschalig tot zeer omvangrijk, van schetsontwerp tot masterplan, waarbij de focus ligt op maatschappelijke en complexe opgaves om het wonen in Nederland fundamenteel goedkoper te maken en structureel bij te dragen aan de vermindering van het broeikasgas CO2 binnen de gebouwde omgeving. We ontwerpen voor mensen. Daarbij staat een gebouw niet op zichzelf, maar maakt altijd deel uit van de samenleving.

Enthousiast geworden…

Stuur dan je cv, motivatiebrief en eventueel portfolio naar ben.verstraten@q-vention.nl. Wil je eerst meer weten, bel dan met Ben Verstraten 085-1305888. Herken jij iemand anders in dit profiel? Voel je vrij om deze vacature te delen.

Q-vention heeft meerdere locaties van waaruit wij werken. Interesse? Neem contact op!

 

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This