De MKB Innovatie Top 100

De MKB Innovatie Top 100 laat zien waar we ook als Nederland goed in zijn: innoveren! En dit geldt zeker voor Q-vention want we hebben prachtige innovatieve producten die het verdienen in deze etalage opgenomen te worden.

MKB Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel roept alle innovatieve ondernemers met groeiambitie op om mee te dingen naar een plaats in de MKB innovatie Top 100 van 2017! Eind juni wordt bekend wie er dit jaar een plaats hebben veroverd in de MKB Innovatie Top 100.  Eind september, tijdens de Nationale Dag van de Innovatie, wordt de ranking bekend gemaakt en weten we welke ondernemer in 2017 de ranglijst mag aanvoeren.

Weten hoe het precies zit?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 085-1305888 voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

 

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This