De MKB Innovatie Top 100

De MKB Innovatie Top 100 laat zien waar we ook als Nederland goed in zijn: innoveren! En dit geldt zeker voor Q-vention want we hebben prachtige innovatieve producten die het verdienen in deze etalage opgenomen te worden.

MKB Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel roept alle innovatieve ondernemers met groeiambitie op om mee te dingen naar een plaats in de MKB innovatie Top 100 van 2017! Eind juni wordt bekend wie er dit jaar een plaats hebben veroverd in de MKB Innovatie Top 100.  Eind september, tijdens de Nationale Dag van de Innovatie, wordt de ranking bekend gemaakt en weten we welke ondernemer in 2017 de ranglijst mag aanvoeren.

Weten hoe het precies zit?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 06-57571236 voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This