Greenproject is een informatief televisieprogramma op RTL7, waarin de kijker wordt geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van groene innovaties, circulaire economie, sustainability en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Presentator Roel Kyvelos bezoekt bedrijven die zich begeven in deze ‘groene wereld’. er op dit gebied allemaal zijn,

 

Q-vention maakt grote stappen

Iets wat precies past bij de gedachtegang van Q-vention (www.q-vention.nl) die grote stappen maakt in de samenwerking, met een partij die zorgt met hun onafhankelijke, moderne systemen, samengevat als all-electric wonen, voor dat Nederland klaar is voor de gasloze toekomst. Gasloos bouwen sluit naadloos aan bij de credo van het Q-vention® bouwsysteem.

Wanneer ?

Uitzending zondag 14 april tot en met zondag 12 mei 2019, 12.00 uur en de herhaling :zaterdag 20 april tot en met zaterdag 18 mei, 13.00 uur. Kortom een programma over duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Kijken dus!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Bijvoorbeeld over de kosten van het bouwen van een energiepositieve woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@q-vention.nl of kijk op www.q-vention.nl voor meer informatie. Bellen mag natuurlijk ook 085-1305888. Wij staan u graag te woord!

duurzaambouwen woningbouw projectontwikkelaars ecowonen gasloos EZK #RTL7

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This