professinals in de bouwDuurzaam bouwen met professionals

Door een sterke verandering in de bouwwereld worstelen veel bouwbedrijven met de vraag hoe zij duurzame inzetbaarheid kunnen integreren binnen de eigen organisatie om het vervolgens te koppelen aan de missie en visie. Bouwvakkers kennen het belang van arbeidsmobiliteit vaak onvoldoende of kunnen een vorm van stimulans gebruiken. Het creëren van een optimale werksituatie is een samenspel tussen werknemer en werkgever. Hoe gezonder en gemotiveerder de medewerker, des te groter zijn bijdrage aan het bouwproces is.

Duurzaam bouwen

Aanleiding voor de visie van Q-vention om het EPS Bouwsysteem op de woningbouwmarkt te brengen, komt voort uit een tekort aan betaalbare en duurzame starterswoningen. In grote delen van Nederland is de ontwikkeling van sociale woningbouw beperkt en bovendien erg kostbaar door de traditionele bouwwijze. Door toepassing van het EPS bouwsysteem zijn er besparingen op algemene bouwplaatskosten, afval, bouwbegeleiding oftewel een beter beheersbare bouwplaats. Met de toepassing van het EPS bouwsysteem is bouwen weer simpel, flexibel en weer betaalbaar!

Microjobs voor nieuwe werkgelegenheid

EPS bouw is een nieuwe, maar eenvoudige bouwmethode. Een bouwmethode die de drempel verlaagt  van professionals met een afstand tot de arbeidsmarkt. Q-vention maakt het mogelijk om te faciliteren van zelfstandige professionals, het organiseren en matchen van Microjobs en duurzame inclusieve inzetbaarheid van de naar verwachting niet verder groeiende beroepsbevolking. Het bouwsysteem kan wereldwijd worden toegepast. Sneller en duurzamer dan u gewend bent. Het rendement is voor u.

Inzicht in huidige situatie

Bouwen doe je tenslotte samen!

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig of energieneutraal bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 06 57 57 12 36 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This