670-300-samenwonenNederland heeft in toenemende mate een gebrek aan betaalbare starterswoningen van rond de 85.000 euro. Ook is het door de nieuwe regelgeving voor veel mensen lastig om een hypotheek te krijgen. Met deze punten in gedachte ontwikkelde Q-vention een betaalbaar woningconcept met het Q-vention EPS Bouwsysteem.

 

Duurzame starterswoningen

Q-vention is van mening dat het mogelijk is om betaalbare starterswoningen duurzaam te bouwen. Met het EPS bouwsysteem, wordt de snelheid van bouwen belangrijk verkort ten opzichte van traditioneel bouwen door de inzet van eigen experts, is efficiëntie in het bouwproces verzekerd. Het bouwsysteem kan wereldwijd worden toegepast. Dit is interessant voor corporaties, grondeigenaren maar vooral voor beleggers. Sneller en duurzamer dan u gewend bent. Het rendement is voor u.

Met het bouwsysteem bouwt u duurzame starterswoningen die betaalbaar zijn. EPS woningbouw specifiek gericht in het belang van de wettelijke aanscherping om in 2020 energieneutraal te bouwen.

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energieneutraal en betaalbaar bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06-57571236 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention ontwikkelt huizen – maar geen doorsnee huizen. Q-vention heeft een betaalbaar en circulair bouwsysteem ontwikkeld waarmee wij woningen zonder gasaansluiting bouwen en waarin alle installaties elektrisch zijn. En dat betekend voor u een zeer comfortabele, energiepositieve woning met een gezond binnenklimaat!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This