Kansen voor bunnikDuurzaamheid staat anno 2016 niet meer ter discussie, ook niet bij de politiek. Grote bedreigingen van nu kunnen we gezamenlijk omzetten in kansen voor de leefbaarheid van Nederland. EnergieBouw© kan nu zorgen voor een fundamentele omwenteling naar een prachtig mooi nieuw evenwicht tussen natuur en economie. Bovendien is het noodzakelijk om andere keuzes te maken in het bouwen, gezien op de aanscherping van de wettelijke verplichting om in 2020 energieneutraal te bouwen.

#Watkostdebouwvaneenhuurwoning

Trends in de nieuwbouw van sociale huurwoningen zijn deze wel of niet rendabel te bouwen? Minister Blok wil hieraan tegemoet komen met een actualisatie van het onderzoek ‘Rendabel sociaal bouwen’ van wat kost de bouw van een huurwoning. Daarbij is vooral behoefte aan inzicht in innovaties die leiden tot het rendabeler en duurzamer bouwen van sociale huurwoningen.

EnergieBouw: Grote kansen voor de leefbaarheid

Uiteraard is EnergieBouw© ook dé ideale invulling voor starterswoningen. Goede, comfortabele, zuinige woningen voor een lage prijs, die snel gerealiseerd kunnen worden naar elke wens. Woningen die bijdragen aan een verlaging van de uitstoot van CO2 binnen de bebouwde omgeving, Tevens biedt ‘Rendabel sociaal bouwen’ kansen voor de jeugd, het stelt hen weer in staat om binnen de eigen gemeente hun toekomst vorm te geven, terwijl snelle bouwplannen ook nieuwkomers een goed en veilig onderkomen kunnen bieden.

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig of energieneutraal bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 085-1305888 voor een vrijblijvende afspraak.

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This