Wij wensen iedereen een hele fijne zomer! Wij bouwen deze zomer nog verder aan onze dienstverlening en zijn blij u in september verder te kunnen berichten over onze nieuwe teamleden, projecten en “Aan de slag bij Q-vention”.

Daarnaast gaan we u in september nog alles vertellen over onze samenwerking met onze vaste partners! Ook daar zijn we trots op, om u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn. Na de zomer nodigen wij u graag uit voor een interessante inhoudelijke bijeenkomst om alle ontwikkelingen mee te vieren, kennis te delen en om elkaar beter te leren kennen.

Bel ons gerust ook tijdens de vakantie!

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 085-1305888 van 8:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.   Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze projecten? Neem gerust contact met ons op.

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This
× Hoe kan ik je helpen?