Buiten de landsgrenzen durven kijken!

Belgie.jpg 1.0
De situatie in de bouw is zeker nog niet wat het is geweest zoals voor de crisis. De tijd dat er altijd voldoende werk was in Nederland, ligt nu eenmaal achter ons. Enkel door bouw innovaties door te voeren en met kennis om over de grens zaken te doen, verbreedt Q-vention met het EPS bouwsysteem haar afzetmarkt buiten de landsgrenzen van Nederland.

 

“Wij zijn in Nederland misschien wel te weinig trots op wat we kunnen”.

Ondernemen in het buitenland is niet langer voorbehouden aan grote multinationals. Meer en meer zien we dat ook het Midden- en kleinbedrijf zich buiten de landsgrenzen begeeft. Niet gek, gezien de kansen die zich in het buitenland voordoen.

Energieakkoord voor duurzame groei

Ook in België neemt duurzaam als energieneutraal bouwen toe in de bouwsector en ook hier is het EPS bouwsysteem de oplossing om energieneutraal te bouwen. Het EPS Bouwsysteem is niet alleen in Nederland het nieuwe bouwmateriaal voor de toekomst, ook binnen de Europese Unie (EU) als wereldwijd worden afspraken gemaakt om de CO2-uitstoot terug te dringen. Energiezuinig bouwen leidt tot minder CO2-uitstoot, het is dus energiebesparend en helpt met besparen op je stookkosten. En dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee!

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06-57571236 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This