De particuliere opdrachtgever wil een totaalconcept voor het bouwen van zijn huis. Tegelijk eist hij kwaliteit en duurzaamheid. Klanten zoeken naar duidelijkheid en door toenemende online informatie staan in de bouw de prijzen onder druk. Het is dan niet zo vreemd dat wij steeds meer opdrachtgevers krijgen die ons via mond-tot-mond reclame weten te vinden. Zij kijken naar service, innovatie, prijs-kwaliteit verhouding en duurzaamheid.

 

Een tevreden klant

Bijvoorbeeld de familie Bosch: “Wij dromen al jaren van het bouwen van onze eigen woning en zijn daarom op zoek gegaan naar de mogelijkheden. We hebben veel online gezocht maar konden geen geschikte organisatie vinden die onze wensen kon realiseren. Wel ontvangen we dagelijks de nieuwsbrieven en online reclame en worden overspoeld door advertenties.

Via een collega op het werk hoorden we van Q-vention. We hebben daarop een mail gestuurd en we kregen een vriendelijke mail terug. Er werd voorgesteld om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te plannen. Zo hebben wij het ook beleefd: een organisatie die persoonlijk contact inzet om ons te helpen in deze fase van beeldvorming en oriëntatie!”

Want samen kom je verder

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt eerst inzichtelijk gemaakt welke voordelen u als klant kunt behalen met de keuze voor een woning die niet meer is voorzien van een gasaansluiting maar die all-electric is. Ook is het goed te weten dat Q-vention samenwerkt met vaste partners als GGW.

“We konden meteen al onze vragen stellen. Voor ons is de keus helder: een energiepositieve woning met flexibele ontwerpmogelijkheden. Het was verrassend te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal voor ons waren. We kunnen nu met een gerust hart op zoek naar een bouwkavel. We weten zeker dat als we de bouwkavel hebben we met Q-vention en GGW de juiste partij hebben om mee verder te gaan.” Super bedankt voor het mooie begin!

De volgende stap in het proces is het uitvoeren van een haalbaarheidsanalyse, waarin Q-vention/GGW nagaat wat de eisen zijn van het bestemmingsplan, welstand en of er punten zijn waaraan moet worden gedacht bij het aanvragen van de bouwvergunning.

Kunnen wij u helpen?

Neem net als de familie Bosch geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over de vele mogelijkheden die Q-vention voor u kan betekenen. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of komen met alle plezier naar u toe.

Een woning mag u passen, maatwerk en toch betaalbaar daar gaan wij voor.

Neem contact met ons op via:

E.mail : info@q-vention.nl
Tel :      085-1305888

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This
× Hoe kan ik je helpen?