Eco environmentAls er één segment is dat de gevolgen van de crisis ervaren heeft dan is het wel de wereld van de bouw. Een traditionele keten-opbouw met traditionele opvattingen over het bouwproces zelf. Tegelijkertijd is het een sector met de meeste behoefte aan echte innovatie. Aan een nieuwe blik, een nieuw perspectief.

Q-vention werkt al langere tijd in dit marktsegment. Voor grote klanten kijken we naar een diversiteit aan opdrachten. Van “Rugnummers in de Bouw” tot het verhogen van de commerciële slagkracht. In die volle breedte ondersteunen we de ontwikkeling van een vernieuwende aanpak in dit segment.

Eco Environment

Als Q-vention zijn we niet alleen opdrachtnemer van specifieke projecten, we werken ook voor eigen rekening en risico aan die projecten die er wat ons betreft echt toe doen. Projecten die de wereld echt een stap verder brengen; Eco environment.

Klantgericht

De verschuiving van projectgericht naar klantgericht werken betekent voor Q-vention: Informatie in bedrijfs-processen van de vastgoedsector toegankelijk en begrijpelijk maken voor de gebruikers (beheerder/eigenaar).

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig of energieneutraal bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame en betaalbare bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 06 57 57 12 36 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This