slide-1 voeten

 

Nederland heeft in toenemende mate een gebrek aan particuliere huurwoningen van rond de 600 euro. De gevolgen van de regelgeving bij woningcorporaties worden voelbaar. En ook is het voor veel mensen lastig om een hypotheek te krijgen voor een eigen huis. Met deze punten in gedachte ontwikkelde Q-vention haar woningconcept verder door met het EPS Bouwsysteem.

Q-vention EPS Bouwsysteem

Q-vention is van mening dat het mogelijk is om op een andere manier te bouwen. Met het EPS bouwsysteem, wordt de snelheid van bouwen belangrijk verkort ten opzichte van traditioneel bouwen door de inzet van eigen experts, is efficiëntie in het bouwproces verzekerd. Het bouwsysteem kan wereldwijd worden toegepast. Dit is interessant voor corporaties, grondeigenaren maar vooral voor beleggers. Sneller en duurzamer dan u gewend bent. Het rendement is voor u.

Met het Q-vention EPS Bouwsysteem beschikt u tegen lage kosten over een super geisoleerde woning. EPS woningbouw specifiek gericht in het belang van de wettelijke aanscherping om in 2020 energieneutraal te bouwen.

Het verhaal achter Q-vention

Wil je energiezuinig of energieneutraal bouwen? Zoek je meer informatie over passief bouwen of duurzaam bouwen met EPS? Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Q-vention zet zich in voor duurzame bouwprojecten. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of telefoonnummer 06-57571236  voor een vrijblijvende afspraak.

 

Over 

Q-vention ontwikkelt huizen – maar geen doorsnee huizen. Q-vention heeft een betaalbaar en circulair bouwsysteem ontwikkeld waarmee wij woningen zonder gasaansluiting bouwen en waarin alle installaties elektrisch zijn. En dat betekend voor u een zeer comfortabele, energiepositieve woning met een gezond binnenklimaat!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This