Mission statement

Q-vention voelt een grote verantwoordelijkheid in het werken aan een duurzame toekomst. Binnen de gehele voortbrengingsketen is Q-vention kritisch op de impact van ketenactiviteiten op het milieu. Q-vention blijft continu investeren in innovatie om de duurzaamheid van haar producten en diensten steeds verder te ontwikkelen, zonder concessies te doen op kwaliteit en bruikbaarheid. Ook blijft zij ontwikkelingen volgen op het gebied van duurzaamheid in de bouw.

Bouweconomie

Men zegt wel dat Nederlanders zuinig zijn. Dat klinkt niet zo positief. Maar als we het woord zuinig vervangen door het woord economisch, krijgt deze benaming een heel andere lading. Nederlanders zijn prijsbewust en maken liever niet onnodig kosten

Wie prijsbewust is, is zich bewust van de relatie tussen kosten en kwaliteit. Dat wil niet zeggen dat zo iemand altijd kiest voor het goedkoopste. We kennen de uitdrukking ‘goedkoop is duurkoop’. Belangrijk is dat de kosten en kwaliteit in evenwicht zijn. Dan is er sprake van een gezonde economie.

Q-vention is deskundig op het gebied van de relatie tussen kosten en kwaliteit in de bouw. Wij zijn met andere woorden deskundig op het gebied van bouweconomie. Wij waarschuwen de opdrachtgever op tijd wanneer een ontwerp niet functioneel of onnodig omvangrijk is. Ook reiken wij alternatieve (maat)oplossingen aan en mogelijkheden om kosten – ook in de toekomst – te drukken.

Duurzaamheid Wij hebben de verantwoordelijkheid om onze wereld en maatschappij op een evenwichtige manier in stand te houden; gezondheid, veiligheid en welzijn staan centraal in alles wat we doen.

Samenwerking Wij geloven in diversiteit, in de kracht van samenwerking en dat de som van de delen kan leiden tot buitengewone resultaten. Bouwen en beheren moet leuk zijn.

Integriteit Wij handelen eerlijk en betrouwbaar, en werken volgens de hoogst mogelijke standaarden.

Klantgericht werken Wij zijn ondernemend, betrokken en alert, gedreven om waarde voor onze opdrachtgevers te creëren en het beste resultaat te behalen.

5 jaar garantie

Door engineering op materiaalkeuze, samenwerking met gerenommeerde toeleveranciers en de keuze van vooraf vastgestelde bouwmethode bieden wij samen met onze leveranciers een garantie voor 5 jaar op het onderhoud.

Weten hoe het precies zit?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 085-1305888 voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Laatste nieuws

  • Q-vention l Green projects RTL7
    Q-vention l Green projects RTL7

    Greenproject is een informatief televisieprogramma op RTL7, waarin de kijker wordt geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van groene innovaties, circulaire economie, sustainability en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Presentator Roel Kyvelos bezoekt bedrijven die zich begeven in deze ‘groene wereld’. er op dit gebied allemaal zijn,   Q-vention maakt grote stappen Lees verder →

“To create a better daily life voor everyone”

Share This