Q-vention Bouw App

Q-vention biedt haar opdrachtgevers een persoonlijk digitaal bouwdossier. Hierin staan belangrijke stukken zoals voortgang omgevingsvergunning, offertes en opdrachtbevestigingen.

Contact Info
Nederland 085 13 05 888 info@q-vention.nl Gasthuisstraat 31E, 5461 BA Veghel
Volg Q-vention

Particulieren

Meer Nederlanders bouwen zelf hun droomhuis. Sinds 2010 groeit het aandeel van eigenbouw in de woningproductie.

Ruim 20 procent van de bouwaanvragen voor koopwoningen bestond in 2013 uit particulier opdrachtgeverschap. En naar schatting worden er jaarlijks zo’n duizend woningen door middel van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap gebouwd, waarvan de helft door starters. Een eigen huis laten bouwen als particuliere opdrachtgever kan veel voordelen hebben. U kunt namelijk helemaal vrij zijn in de gemaakte keuzes, u kunt kiezen voor de ideale leefomgeving, de woning is duurzamer, en het resultaat is een woning met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Starterswoningen
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Projectontwikkelaars

In de woningbouw zijn wij ervaren in het ontwerpen, engineeren en realiseren van circulaire woningen.

Onze procesaanpak is toonaangevend We starten met een ontwikkel- en businessplan voor het gebouw, waarin de klantwens tot in de puntjes is verwerkt. Vervolgens betrekken we de kennis en kunde van alle bouwpartners en specialisten zo vroeg mogelijk in het proces, zodat de realisatie soepel verloopt. Hiermee ontzorgen we maximaal, een essentieel doel van Q-vention.

Nog een bijzondere ontwikkeling van Q-vention is onze visie op appartementenbouw met ruimte voor tuinen. We noemen deze visie ‘Verticale buurt’. Hiermee spelen we in op de steeds schaarser en duurder wordende grond in ons land.

Woningbouw
Exclusief wonen
Verticale buurt

Gemeenten en woningcorporaties

Q-vention ontwikkelt nieuwbouw en verduurzaamt bestaande bouw. Graag nemen wij het voortouw bij het onwikkelen van volledig duurzame oplossingen tegen een minimale Total Cost of Ownership.

Dit doen we in opdracht en op eigen kracht. Q-vention voert projecten uit voor gemeenten en woningcorporaties. Wij ondersteunen van eerste idee tot en met realisatie en beheer. We leveren onder meer hands on begeleiding bij planvorming, subsidieaanvragen, financieringen, ontwerp, handhaving, oplevering en onderhoud.

Q-vention plant de volledige gebiedsontwikkeling vanaf het innemen van grondposities tot en met oplevering en gebruik. Wij hebben uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van bouwprojecten. Hierbij kijken we niet alleen naar lay-out, gebruikte technieken en planningen, maar ook naar de sociale functie, onderlinge samenwerking, bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid.

Nieuwbouw
Huurwoningen
Studenten woningen