Regelmatig ben ik te namens Q-vention te gast bij verschillende bijeenkomsten, zo ook bij het bij het bouwontbijt georganiseerd door het Bouw Advies Instituut Gemert.

Samenwerken is de toekomst van de bouw samen kansen oppakken, bedrijven bij elkaar brengen, innovaties/ concepten ontwikkelen, kijken en luisteren naar de markt. Om dit te kunnen bereiken is positiviteit,enthousiasme,vertrouwen, transparantie, delen, communicatie, overtuiging, netwerk nodig. Pak zaken samen aan overheid, bedrijfsleven, consument… en dan komen we verder.

Veel aandacht voor het nieuwe bouwonderwijs en de nieuwe “Wet Kwaliteitsborging”.

Wet kwaliteitsborging 2018 voor het bouwen geen fabeltje meer…

Met dit wetsvoorstel wil de regering aansluiten op dat deel van de bouw dat wel kwaliteit willen leveren. De verantwoordelijkheid voor het leveren van kwaliteit door bouwbedrijven wordt aangescherpt. Daarbij hebben bouwende partijen zelf de kennis, ervaring en mogelijkheden in om goede kwaliteit te waarborgen. Een nieuw stelsel van naleving, aansprakelijkheid en toezicht en handhaving zal meer prikkels geven aan de bouwsector om kwalitatief goede bouwwerken op te leveren. De focus verschuift daarbij van het vooraf toetsen naar het bij oplevering laten zien dat aan de voorschriften is voldaan. Van papier naar werkelijkheid.

Weten hoe het precies zit?

Stop met zoeken! Bij ons vind je het allemaal. Neem contact met ons op via info@q-vention.nl of 06-57571236 voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

 

Over 

Q-vention ontwikkelt huizen – maar geen doorsnee huizen. Q-vention heeft een betaalbaar en circulair bouwsysteem ontwikkeld waarmee wij woningen zonder gasaansluiting bouwen en waarin alle installaties elektrisch zijn. En dat betekend voor u een zeer comfortabele, energiepositieve woning met een gezond binnenklimaat!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This