Q-vention heeft inmiddels mooie stappen gemaakt in de ontwikkeling volgens het Q-vention® bouwsysteem.

We zien een groei in het aantal opdrachtgevers dat kiest voor de flexibele mogelijkheden van Q-vention. Daardoor groeit ook de groep architecten die enigszins bekend is met het concept, bijvoorbeeld door vragen van klanten.

 

Totaal concept

Omdat we uiteindelijk een totaalconcept willen leveren van (project)ontwikkeling tot aan de realisatie werkt Q-vention graag samen met architecten die rekening houden met de persoonlijke woonwensen van de opdrachtgever. Maar, als architect doe je meer dan alleen ontwerpen. Bouwen is organiseren en is een omvangrijk traject. Er komt veel kijken in het proces van het eerste idee tot aan het uiteindelijke resultaat. Bij het ontwikkelen van dit vernieuwende concept zal onder andere het contact met gebruikers een veel belangrijkere rol spelen dan gebruikelijk is.

Legio mogelijkheden

Het traditionele werk kan sterk zijn teruggelopen; er ligt een grote nieuwe opgave te wachten voor architecten. Voor wie zich ziet uitgedaagd de handschoen op te pakken, zijn de mogelijkheden legio. Ofwel door zelf nieuwe kennis op te doen en te ontwikkelen ofwel door in samenwerkingsverbanden de handen ineen te slaan.

We kunnen ons voorstellen dat je als architect meer wilt weten over de mogelijkheden die wij bieden. Daarom nodigen we je graag uit voor een bijeenkomst om je hier meer over te vertellen. De koffiestaat klaar!

DATUM: donderdag 23 november
PLAATS: Bouwmensen Oss, Gasstraat Oost 12, 5349 AV Oss

Wij hopen je hiermee geïnspireerd te hebben en zien je graag op donderdag 23 november. Als je interesse hebt, meld je vandaag nog aan en stuur een email naar: info@q-vention.nl

Wil je ons direct spreken?

Indien je vragen hebt over de bijeenkomst of zijn er ontwikkeling die niet kunnen wachten neem dan contact op met Ben Verstraten: T +31 (0)6 -57571236 , E. ben.verstraten@q-vention.nl Wij kijken dan snel met je mee!

 

Avatar

Over 

Ben Verstraten zet als ondernemer en visionair mensen in beweging richting een duurzame economie en leefomgeving. "Ik wil zoveel mogelijk positieve impact creëren voor meer mensvriendelijke gebouwen, meer kennisdeling, meer innovaties, meer positieve businesscases, meer circulair, meer verbinding... Deze tijd is ongelofelijk leuk en spannend. Samen hebben we de sleutel in handen voor een duurzame toekomst."

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This