Logo Schoner Nederland

In het televisieprogramma van RTL4 ‘Schoner Nederland’ zijn de presentatoren Koert-Jan de Bruijn en Sita Vermeulen de natuur in gegaan om te kijken hoe schoon Nederland is en aan welke bedrijven, stichtingen of instellingen dit te danken is.

 

Q-vention komt aanbod in het programma Schoner Nederland met het bouwen van woningen van EPS, zo maken zij Nederland schoner en duurzamer. EPS Woningbouw biedt een nieuwe en innovatieve bouwmethode voor het bouwen van energiezuinige woningen.

Q-vention is een Nederlands bedrijf die hoge eisen stelt aan duurzaamheid, en het milieu zo min mogelijk belasten.

Meer weten?

Wil je hier meer over weten kijk dan terug op https://www.youtube.com/watch?v=C-HiyxAla6Q

Geïnteresseerd in de duurzame woning van Q-vention?

Is uw interesse in de duurzame woningen gewekt? Bent u op zoek naar een partner in het bouwen of isoleren van u woning en wilt u weten wat Q-vention voor u kan betekenen? U kunt contact opnemen met Ben Verstraten via info@q-vention.nl of bellen naar 06-57571236 . Wij helpen u graag verder.

Over 

Q-vention staat voor maatschappelijk bouwen met eindeloze mogelijkheden. Hoe? Met drie belangrijke bouwstenen: onze jarenlange ervaring met duurzaam bouwen als expertise, ons vermogen om vooruitstrevende ideeën te realiseren, én onze visie op het verbinden van mensen. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Winst dus voor iedereen!

  • googleplus
  • facebook
  • twitter
Share This